Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Manyas Hayvancılık Semineri´ne ilgi yoğundu

Manyas Hayvancılık Semineri´ne ilgi yoğundu

Bandırma Ticaret Odası tarafından ?Manyas´ta Hayvancılık? konulu seminer verildi.

Bandırma Ticaret Odası tarafından ?Manyas´ta Hayvancılık? konulu seminer verildi.
Manyas Kapalıspor Salonu´nda düzenlenen seminerin konuşmacı konuğu Çiftlik Yönetim ve Yem Bitkileri Uzmanı Eşref Şekerli oldu.
Manyas İlçe Kaymakamı Abdülhamit Mutlu, Bandırma Ticaret Odası Yönetim kurulu Başkanı Mehmet Kılkışlı, Müsiad Bandırma Şube Başkanı Ahmet Çömez, Manyas Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Danç, Manyas Sulama Birliği Başkanvekili İlgin Çetinkaya, özel ve kamu bankalarının yöneticileri, daire müdürleri ve çok sayıda üretici ve işletmeci seminere katılarak destek verdi.
Seminerin açılış konuşmasını yapan Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılkışlı ?Bugünkü toplantımız Manyaslı üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda gerçekleşmiştir. Etkinliğimizin bölgemiz tarım ve hayvancılığında önemli yer tutan ilçe halkı için faydalı olacağını düşünüyorum? dedi.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Gıda Sektör Kurulu Başkanı Eşref Şekerli, ?Hayvancılık en büyük gider kalemini yem oluşturmaktadır. Geçtiğimiz 10 yıl içinde ülke olarak kesif yem üretiminde kullanılan tahıllarda kendi kendimize yeter bir ülke olmayı başarmış iken kesif yem yapımında kullanılan yağlı tohumlar ve protein kaynaklarında dışa bağımlılığımız ciddi oranda devam etmektedir? dedi.
Sunumun ardından katılımcıların sorularının yanıtlanması ve Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılkışlı, tarafından Eşref Şekerli´ye teşekkür plaketi sunulmasıyla konferans sona erdi.
Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli