Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Manyas CHP Kadın Kolları seçime gitti

Manyas CHP Kadın Kolları seçime gitti

CHP Manyas İlçe Örgütü Kadın Kolları seçiminde mevcut başkan Meltem Danç güven tazeledi.

CHP Manyas İlçe Örgütü Kadın Kolları seçiminde mevcut başkan Meltem Danç güven tazeledi.
CHP Manyas İlçe Örgütü Kadın Kolları üyeleri geçtiğimiz Pazar günü yeni yönetimi belirlemek için sandık başına gitti. Parti binasında yapılan seçimler de divan başkanlığını Selahattin Bağış yaparken, divan üyeliklerini ise Sevtap Bayram ve Ruhan Bıyıklı yaptı.
CHP´nin bayan üyeleri kongreye büyük ilgi gösterirken, CHP Kadın Kolları Başkanı Meltem Danç kongrede yaptığı konuşmada ?Bayan arkadaşlarımız ile partimiz daha da güç kazanmaktadır. Bizler gençlik kollarımız ve gönüllü partililerimiz ile birlikte mücadele ederek seçimlerden ilçemiz de zaferle çıktık. Mücadelemiz yine devam ediyor, sık sık kadın kolları üyelerimiz ile bir araya geliyoruz, fikir tartışması yapıyoruz. Buradan çıkan fikir ve önerileri ilçe başkanımıza iletiyoruz, ilçe yönetimimiz ile beraber aydınlık yarınlar ve daha güçlü bir Türkiye´nin oluşumu için planlar yapıyoruz. Bu anlam da örgütsel ve bireysel anlam da üzerimize düşen görevleri yapmaya dün olduğu gibi bugün de yarın da hazırız.? dedi.
CHP Manyas İlçe Örgütü Kadın Kolları yönetimi seçimlerine blok liste ile giren mevcut başkan Meltem Danç seçimi kazanarak güven tazelemiş oldu.
Haber : Süleyman Özaydın



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı