Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Manyas-Bandırma arasına Balkart

Manyas-Bandırma arasına Balkart

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığının yönergesi doğrultusunda yolcu taşımacılığı yapan il genelindeki tüm araçlara BALKART sistemi kuruluyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığının yönergesi doğrultusunda yolcu taşımacılığı yapan il genelindeki tüm araçlara BALKART sistemi kuruluyor. Bu kapsamda Manyas ? Bandırma güzergâhı arasındaki araçlara 10 bin TL değerindeki BALKART sistemi cihazlarından takıldı. Konu ile ilgili olarak bilgi veren GÖL-KOOP Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Koman, ?Bandırma güzergâhında yolcu taşımacılığı yapan tüm araçları yenilendi. Bunun için ise yolcu taşımacılığı yapan kooperatif üyelerine ait 25 aracın beher araç başına yüzde 4 hisse ile 750 bin liralık kuruluş öz sermayesi ile Limited Şirketi kuruldu? dedi.
Güzergâh üzerinde Aksakal, Doğa, Karaçalılık mahallelerinin de bulunduğunu söyleyen Koman, yeni alınan araçların on tanesinin 15+1 dört tanesinin ise 25+1 yolcu kapasiteli olduğunu belirterek, ?Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Dairesi Başkanlığının yönergesi gereği araçlarımızda para değil BALKART´lar geçerli olacak. İlçemizin belirli noktalarında BALKART satışı ve lira yüklemesi yapılacak. Bizde GÖL-KOOP olarak uygulamayı 1 Aralık tarihi itibarı ile başlatıyoruz. Artık şahıs aracı yok, şirketin aracı var, elde edilen kar ve zararda hisse oranına göre pay edilecek? dedi.

B. İLK HABER



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false