Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Mahalle Ligi´nde final heyecanı

Mahalle Ligi´nde final heyecanı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve spora teşvik etmek amacıyla bu yıl ikincisini düzenlediği...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve spora teşvik etmek amacıyla bu yıl ikincisini düzenlediği Mahalle Ligi Futbol Turnuvası´nda 20 ilçe şampiyonlarının yer aldığı final maçları kura çekimi Salih Tozan Kültür ve Gösteri Merkezi´nde çekildi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Osman Yenidoğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Arslan, Edremit Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Yazar ve Balya Belediye Başkan Yardımcısı M. Emin Çolak kura çekiminde hazır bulundu. Çift maç eleme usulü oynanacak Mahalle Ligi Futbol Turnuvası final maçları 13 Şubat tarihinde başlıyor.
Final grubuna kalan takımlara başarılar dileyen Genel Sekreter Osman Yenidoğan, ?Balıkesir Büyükşehir Belediyemizce çocuk ve gençlerimizi kötü ve zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak iline, ilçesine ve mahallesine aidiyet duygusunu katmak için gerçekleştirilen Mahalle Ligi Futbol Turnuvası size İlçe Tertip Komitelerinin güzel çalışmalarıyla hedefine ulaşmış 10 bin üzerinde çocuk ve gençlerimiz spor yapma imkânı bulmuştur. İlçe Tertip Komitelerinin bu güzel çalışmalarından sizleri tebrik ediyorum. İlçeler arası müsabakalarının centilmence geçeceğini çocuk ve gençlerimizin kaynaşmasına yeni dostluklar edinmesine katkı vereceğini düşünerek tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Edip Uğur şampiyon olan takımın Avrupa´da bir maça götürme sözü verdi. Başkanımızın bu sözünü burada tekrar hatırlatıp kendilerine bu turnuvanın gerçekleştirilmesinde ki katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca bu turnuvanın gerçekleştirilmesinde ilçe belediye başkanlarımıza, ilçe kaymakamlarımıza, İl ve İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlerimize, İl ve İlçe Emniyet Müdürlerimize, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize, İl ve İlçe Sağlık Müdürlerimize, mahalle muhtarlarımıza, amatör spor kulüpleri temsilcilerine, beden eğitimi öğretmenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.? dedi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Mahalle Ligi final heyecanı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli