Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Mahalle Liginde 20 bin sporcu ter dökecek

Mahalle Liginde 20 bin sporcu ter dökecek

Mahalle Ligi Futbol Turnuvası, Balıkesir´in 20 ilçesi ile 1130 mahallesinde yaklaşık 20 bin çocuğun katılımıyla yapılacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin gençleri kötü alışkanlardan uzak tutmak, sporun yaşam tarzı haline gelmesini sağlamak ve sporu tabana yaymak amacıyla ?İmkân Bizden Oynamak Sizden´ sloganıyla bu yıl 3. kez düzenlenecek ?Mahalle Ligi Futbol Turnuvası´ için açılış töreni düzenlendi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin gençleri kötü alışkanlardan uzak tutmak, sporun yaşam tarzı haline gelmesini sağlamak ve sporu tabana yaymak amacıyla ?İmkân Bizden Oynamak Sizden´ sloganıyla bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği ?Mahalle Ligi Futbol Turnuvası´ açılış töreni yapıldı.
Törende konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, bu yılki şampiyon takımın İngiltere´de Manchester City maçını izleyeceklerini söyledi.
Uğur, ?Amatör bir ruhla, fakat profesyonel bir anlayışla düzenlediğimiz, bu dev organizasyon ile Balıkesir ilimizin, 20 ilçesi ve 1130 mahallesindeki yaklaşık 20 bin çocuğumuzun spor yapmasına katkı sağlamayı hedefliyoruz? dedi.
Uğur, geçtiğimiz yıl düzenlenen turnuvada şampiyon olan Susurluk Yeni Mahallespor futbolcularının ödül olarak Almanya´da Borussia Dortmund-Wolfsburg maçını izlediklerini hatırlattı.
Başkan Uğur, ?Bu yılki turnuva birincimizi de Balıkesirli ünlü futbolcumuz İlkay Gündoğan´ın oynadığı Manchester City maçı için İngiltere´ye götüreceğiz. Bu ödül için Balıkesirli başarılı futbolcumuz İlkay sponsorumuz oldu.? diye konuştu.
Atatürk Stadyumu´nda yapılan açılış töreninde, Balıkesirspor ile geçtiğimiz turnuvanın şampiyonu Susurluk Yeni Mahallespor takımları dostluk maçı yaptı. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Mahalle Liginde sporcu dökecek
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli