Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Mahalle Ligi Uğur´un vuruşuyla başladı

Mahalle Ligi Uğur´un vuruşuyla başladı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sporu tabana yaymak amacıyla ´İmkan Bizden Oynamak Sizden´ ...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sporu tabana yaymak amacıyla ´İmkan Bizden Oynamak Sizden´ sloganıyla bu yıl ikincisini düzenlediği, 20 ilçeden bin 130 mahalle ve 10 bin üzerinde sporcunun mücadele edeceği ´Mahalle Ligi Futbol Turnuvası" görkemli törenle başladı.
Alparslan Türkeş Spor Kompleksi´nde gerçekleştirilen Mahalle Ligi Futbol Turnuvası´nın açılış törenine başta Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur olmak üzere çok sayıda bürokrat, sporcular ve sporseverler katıldı.
Beş ay sürecek dev organizasyonun açılış töreninde konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, turnuvanın Fair-Play çerçevesinde geçmesini temenni etti.
Mahalle Ligi Futbol Turnuvası´nın Türkiye´de bir ilk olduğunu ve bu organizasyonun kaybedeninin bulunmadığını ifade eden Uğur, gençleri spora teşvik edecek bu turnuvadan önemli yeteneklerin keşfedileceğine inandığını söyledi.
Başkan Uğur´un konuşmasının ardından katıldığı yarışma programındaki performans larıyla dikkat çeken Futbol Akrobasi ekibi gösterileriyle turnuvaya renk kattı. Futbol Akrobasi ekibinin gösterisinin ardından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Sağay´ın koruduğu kaleye penaltı vuruşu kullandı. Başkan Uğur, yaptığı üç penaltı vuruşunda topu ağlarla buluşturdu.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli