Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Mahalle Ligi Futbol Turnuvası Erdek etabı tamamlandı

Mahalle Ligi Futbol Turnuvası Erdek etabı tamamlandı

İlçemizi Balıkesir´de Yalı Mahallesi ve Muzaffer Gürer Ortaokulu temsil edecek

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından, ?İmkân bizden, oynamak sizden? sloganıyla düzenlenen ?Mahalle Futbol Ligi?nin Erdek ayağı, dün Erdek Spor Salonu´nda oynanan final maçı ve ödül töreniyle sona erdi.
Final maçlarının ardından kupa töreni düzenlenirken, turnuva boyunca 600´e yakın sporcunun mücadele ettiği öğrenildi.
Oynanan final maçlarının ardından yıldızlar kategorisinde şampiyonluğu Muzaffer Gürer Ortaokulu elde ederken, turnuva ikincisi Yalı Mahallesi takımı, üçüncü Recep Ahmet Mercan Ortaokulu ve turnuva dördüncüsü ise 18 Eylül Ortaokulu oldu.
Mahalle Ligi Futbol Turnuvası´nın gençler kategorisinde ise şampiyon Yalı Mahallesi takımı olurken, ikinciliği Erdek Anadolu Lisesi, üçüncülüğü de Karşıyaka ÇPL ise elde etti.
Turnuvada final müsabakalarını izlemeye gelen protokol tarafından tüm sporculara madalya takılırken, takım kaptanlarına da kupaları teslim edildi.
Turnuva sonucunda kategorilerinde şampiyon olan Yalı Mahallesi Takımı ile Muzaffer Gürer Ortaokulu Balıkesir´de ilçemizi temsil etmeye hak kazandı.
Erdek Spor Salonu´nda oynanan final maçlarını Erdek Belediyesi Başkan Vekili Hasan Yapakçı, Erdek İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Erbil Camgöz, Erdek Belediyesi CHP Meclis Üyeleri, Ak Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan, CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Spor Eğitmeni Doğan Altun, okul müdür ve öğretmenleri ile öğrenciler de izledi.
Haber : Taygun Ertan



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli