Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Mahalle ligi futbol turnuvası başladı

Mahalle ligi futbol turnuvası başladı

Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Balıkesir´in 20 ilçesinde ?İmkan Bizden Oynamak Sizden? sloganıyla düzenlenen Mahalle Ligi Futbol Turnuvası, ilçemizde de yapı

Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Balıkesir´in 20 ilçesinde ?İmkan Bizden Oynamak Sizden? sloganıyla düzenlenen Mahalle Ligi Futbol Turnuvası, ilçemizde de yapılan törenle başladı.
Balıkesir´de 20 ilçede, 1130 mahalle ve 10 bin üzerinde sporcunun mücadele edeceği ´Mahalle Ligi Futbol Turnuvası´´nın Erdek etabı start aldı.
Erdek Spor Salonu´ndaki turnuvanın başlama vuruşunu Erdek Kaymakamı İsmail Karadaş ve Erdek Belediye Başkan Vekili Çetin Gül birlikte yaptı.
İlçemizden ?yıldız? ve ?Gençler? olarak iki kategoride oynanacak Mahalli Ligi Futbol Turnuvası´nda 16 takım mücadele edecek. Mahalle Ligi Futbol Turnuvası´nın açılışına Kaymakam İsmail Karadaş, Belediye Başkan Vekili Çetin Gül, Belediye Başkan Yardımcısı Hulusi Ay, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Adem Erdem Eren, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Rüstem Tüt, Ak Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal, belediye meclis üyeleri, okul ve daire müdürleri ve taraftarlar katıldı.
Açılış töreninin ardından oynanan 5 karşılaşmada Dereboyu, İmam Hatip, Nyo One, 18 Eylül ve Ocaklar 2 takımları, ilk karşılaşmalarını kazanarak tur atladılar.
Mahalle Ligi Futbol Turnuvası, 03 Aralık Perşembe günü sona erecek.
İlçemizdeki Mahalle Ligi Futbol Turnuvası´nda şu takımlar yer alıyor.
Gençler kategorisi : Dereboyu, Artekspor, Erdekliler, Kapıdağ 1, Kapıdağ 2, İmam Hatip, Karşıyaka ÇPL
Yıldızlar kategorisi : Muzaffer Gürer, İmam Hatip, Nyo One, No Zero, Ocaklar 1, Ocaklar 2, 18 Eylül Atletik, 18 Eylül ve Recep Ahmet Mercan. Haber : Taygun Ertan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false