Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Madeni Eşya Odasından ustalara büyük vefa örneği

Madeni Eşya Odasından ustalara büyük vefa örneği

Balıkesir Umum Madeni Eşya ve Sanatkârları Odası Başkan İsmail Pala, mesleğinde uzun yıllar çalışmış ustaları unutmayıp, onları plaket ile onurlandırdı.
Umum Madeni Eşya ve Sanatkârları Odası Yönetim Kurulu güzel bir karar aldı.
Mesleğinde uzun yıllar çalışmış olan ve oda üyesi ustalara vefa örneği gösterdi. Ustaları unutmayan Başkan İsmail Pala Yücel Et Restaurant’ta düzenlenen tören ile ustalara plaketlerini takdim etti. Oda üyesi olana ve mesleğinde 39-48 yılı dolduran ustalar yapılan bu jestten çok memnun kaldı.
Başkan İsmail Pala, törende yaptığı konuşmada, “Mesleğini uzun yıllar yaparak ve hala devam ülke ekonomisine eşsiz katkı ve hizmet vermenizden ve çalışan en eski ustalarımız olmanızdan dolayı yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber sizlere odamızın bir hatırası olarak hizmet plaketi vermek istedik. Sizler ülkenize ve ilimize çok büyük hizmetler yapmış olan değerli insanlarsanız hepinizden Allah razı olsun. Birde işin güzel tarafı gerek evlatlarınız kanalıyla gerekirse yetiştirdiğiniz çırak ve kalfalarınız kanalıyla çok güzel el vermiş insanlarsınız. Sizler bizim için ışık ve yol gösterici oldunuz. Mesleğine yıllarını adamış ustaları örnek alarak durmadan dinlenmeden çalışan esnaf ve sanatkarlarımız olarak sizlere minnettarız.” diye konuştu.
Plaketle onurlandırılan ustalar; Özkan Ertoğun (39 yıl), Ruhi Eryüksel (39 yıl), Ali Bilgiç (40 yıl), Emin Özçakır (40 yıl), Talat Zerengil (40 yıl), Necdet Güngör (41 yıl), Mehmet Ali Arabacı (41 yıl), Mustafa Sülün (41 yıl), Osman Barut (41 yıl), Nadir Karabulut (42 yıl), Arif Telligöz (42 yıl), Ali Su (42 yıl), İsmail İnce (42 yıl), Sedat Kethüda (43 yıl), İsmail Küçükarabacıoğlu (45 yıl), Mehmet Fidan (45 yıl), İrfan Alkalp (45 yıl), Neşet Pehlivan (45 yıl), Cengiz Telligöz (46 yıl), Mehduh Akça (46 yıl), Hüseyin Çetin (48 yıl).



Anahtar Kelimeler:
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı