Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Madde bağımlılığı ile mücadele semineri

Madde bağımlılığı ile mücadele semineri

Marmara İlçesine bağlı Avşa Mahallesi'nde geçtiğimiz ay meydana gelen 16 yaşındaki bir gencin şüpheli ölümü olayı sonrasında, mahallede yaşayan ailelerden gelen talep üzerine, resmi yetkililer madde bağımlılığı ile mücadele kapsamında aileleri bilinçlendi

Marmara İlçesine bağlı Avşa Mahallesi’nde geçtiğimiz ay meydana gelen 16 yaşındaki bir gencin şüpheli ölümü olayı sonrasında, mahallede yaşayan ailelerden gelen talep üzerine, resmi yetkililer madde bağımlılığı ile mücadele kapsamında aileleri bilinçlendirme semineri verdi.
Avşa Mahallesi’nde ikamet eden ailelerin talepleri üzerine harekete geçen resmi yetkililer, ‘Madde Bağımlılığı ile Mücadele’ konusunda eğitim faaliyetleri kapsamında, Balıkesir İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu kararı gereği harekete geçti. 

Balıkesir İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu Eğitim Ekibi’nde görevli Doç. Dr. Tunay Karlıdere, Araştırma Görevlisi Dr. Oktay Kılıç, Jandarma Astsubay Başçavuş Fatih Kumru, Polis Memuru Arif Hikmet Nerse ve Rehber Öğretmen Fatih Gündoğan tarafından 9 Aralık Salı günü yaklaşık 200 vatandaşın katılımı ile ‘Madde Bağımlılığı ile Mücadele’ konusunda eğitim faaliyeti gerçekleştirdi. Aileler verilen seminerden son derece memnun kaldı.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli