Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

M. Fatih Canbaz Esnaf Odasına aday

M. Fatih Canbaz Esnaf Odasına aday

Erdek Esnaf Odası eski başkan vekili Mahmut Fatih Canbaz, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına aday oldu.

Erdek Esnaf Odası eski başkan vekili Mahmut Fatih Canbaz, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı`na aday oldu.
Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı`nın, Mart ayında gerçekleşecek olağan genel kurulunda, yönetim kurulu başkanlığı için ilk aday olan ve halen Erdek Beşiktaşlılar Derneği Başkanlığı görevini de yürüten Canbaz, "Esnaf ve sanatkarlar olarak sorunlarımızı, güç birliği, dayanışma, sevgi ve kardeşlik ortamında, odamız üyelerinin desteğiyle çözüme kavuşturmak önceliğimiz olacaktır" dedi.
Esnaf Odası başkanlığına adaylığını yazılı açıklamayla duyuran Canbaz, Erdek esnafının çok zor durumda olduğunu bildiğini, bu nedenle esnafın sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak amacıyla görev talip olduğunu açıkladı.
Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası`nda, geçtiğimiz yıllarda başkan vekilliği görevinde de bulunması nedeniyle ilçe esnafının da yakından tanıdığı Mahmut Fatih Canbaz, hedeflerini anlattı. 2002-2005 yılları arasında Erdek Esnaf Odası`nda başkan vekilliği görevinde bulunduğunu hatırlatan Canbaz, önümüzdeki ay gerçekleşecek olağan genel kurul toplantısına, tüm esnaf ve sanatkarların katılması gerektiğinin altını çizerken, şunları söyledi: "Unutmayalım ki, sorunlarımız hepimiz adına ortaktır. Esnaf bir kişi olarak çok iyi bildiğim bu sorunların elbirliği içinde çözüleceğine inanıyorum. Eğer göreve seçilecek olursam, resmi kurum ve kuruluşlarla iyi bir iletişim kurarak ve esnafla el ele vererek sorunlarımızın çözümü için özveriyle çalışacağım. Göreve seçildiğim takdirde, Erdek Esnaf Odası`nın ağırlığını tüm kurumlara hissettirmeye kararlıyım."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli