Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

?LOCMAN´ filmi seyirciden tam not aldı

?LOCMAN´ filmi seyirciden tam not aldı

Bandırma Sinema Amatörleri Derneği ve Bandırma Belediyesi işbirliği ile düzenlenen film gösterimlerinin...

Bandırma Sinema Amatörleri Derneği ve Bandırma Belediyesi işbirliği ile düzenlenen film gösterimlerinin Mayıs ayı etkinliği Şükrü Alaçam´ın ?Locman´ filmi oldu. Film, izleyenler tarafından büyük beğeni kazandı.
Bandırma´da 3 yıldır bağımsız sinema filmlerini izleyiciler ile buluşturan Bandırma SAMDER, Şükrü Alaçam´ın ?Locman´ filmini Bandırma´da izleyiciler ile buluşturdu. Gösterime Bandırma Belediyesi Meclis Üyelerinden Nüvit Erten, Av. Merve Polat ve Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma Şube Başkanı Serdar Polat da katıldı.
Film öncesinde konuşan Bandırma Sinema Amatörleri Derneği Başkanı Ozan Ertuğrul ?Bu akşam çok hoş, çok naif bir aile hikâyesini izleyeceğiz. Yönetmen Şükrü Alaçam´ın gerçek hikâyesini konu alan ?Locman´ filmini uzun zamandır sizlerle buluşturmak istiyorduk. Aslında bildiğiniz gibi her ay bağımsız sinemamızın seçkin örneklerinden birini sizlerle yönetmeniyle birlikte buluşturuyoruz fakat Sayın Şükrü Alaçam´ın programı yoğun olduğu için ve bizim de salon durumumuzun müsait olduğu zamanlar sınırlı olduğu için bu akşam kendisini ağırlayamadık. Sinema salonlarında izleme şansı bulamadığımız filmleri 3 yıldır sizlerle buluşturuyoruz. Bu konuda en büyük destekçimiz etkinliklerimizi takip edip bu salonu dolduran siz değerli sanatseverler ve elbette Bandırma Belediyesi. Bandırma Belediyesi´nde hepimizin bildiği üzere bir yönetim değişikliği oldu fakat bizim bu etkinliklerimize destek devam ediyor. Bu konuda destek veren Bandırma Belediye Başkanımız Tolga Tosun´a, Bandırma Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü´ne ve Belediye Meclis Üyelerimize çok teşekkür ediyoruz? dedi.
Haber : Ozan Ertuğrul



Anahtar Kelimeler: LOCMAN filmi seyirciden aldı
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli