Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Lise öğrencisi genç yaşında roman yazdı

Lise öğrencisi genç yaşında roman yazdı

Edremit'li lise öğrencisi Oğuzhan Güngör, genç yaşında ilk romanını yazdı.

Edremit'li lise öğrencisi Oğuzhan Güngör, genç yaşında ilk romanını yazdı.
Genç Yazar adayı Güngör, ‘Yağmur Damlası' adını verdiği ilk romanını Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'ya hediye etti.
Havran Muzaffer-Leman Akpınar Anadolu Meslek Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Oğuzhan Göngör (18), önceleri denemeler olarak başladığı yazılarını roman olarak kitap haline getirdi.
Oğuzhan Güngör, hazırlıklarını tamamlayıp kitaplaştırdığı ve ‘Yağmur Damlası' adını verdiği 147 sayfalık romanını ilk olarak Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'ya getirdi. Yaşanmış bir olaydan esinlenerek denemelere başladığını ve bunu büyük bir heyecanla devam ettirdiğini ifade eden genç yazar adayı Güngör, İlk kitabımı ortaya çıkarmanın mutluluğunu yaşıyorum. ‘Yağmur Damlası' adlı romanım için gerekli hazırlıkları tamamlayarak kitap olarak bastırmayı hedefliyorum.” dedi. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'da genç yazar adayını kutlayarak Genç arkadaşımın edebiyat alanında da bu tür girişimlerinden dolayı kutluyorum. Derslerini de aksatmadan daha başarılı eserler ortaya çıkaracağına inanıyorum” dedi.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli