Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

KUŞCENNETİ KIRSAL MAHALLELER ARASI 2. GELENEKSEL FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

KUŞCENNETİ KIRSAL MAHALLELER ARASI  2. GELENEKSEL FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan, Kuşcenneti Birlik ve Dayanışma Derneği’nin tertip ettiği ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenecek

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan, Kuşcenneti Birlik ve Dayanışma Derneği’nin tertip ettiği ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenecek futbol turnuvası 6 Ağustos’ta başlıyor. Toplam 18 kırsal mahalle takımının altılı, A-B-C üç grup halinde katılacağı turnuvada 57 maç oynanacak.
Açılış maçımız 6 Ağustos saat 19.00’da son şampiyon Gölyakaspor ile ev sahibi Cennetspor arasında oynanacak. Maç öncesi tüm misafirlere yemek ikramı olacak. Final maçının 16 Eylül cumartesi saat 18.00’de oynanacağı turnuvada 57 maçın nerdeyse tamamı gece olacak.
Kuşcenneti Birlik ve Dayanışma ve Derneği Başkanı ve Kuşcenneti Muhtarı Murat Özgenç, turnuvanın açılışına ve turnuvaya tüm halkımızı beklediğini, turnuvaya yaklaşık bir yıldır hazırlandıklarını, geçen seneye göre daha iyi şartlar oluşturulduğunu, başta turnuvanın düzenlenmesinde en güçlü ve en önemli desteği veren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olmak üzere, katılım sağlayan tüm takımlara, destek veren sponsorlara ve Bandırma Belediyesi’ne çok teşekkür ettiğini belitti.
Bu turnuvanın Bandırma kırsalı olarak yaklaşık 500 sporcu ile en fazla sporcunun katıldığı, en uzun süreli, en fazla seyirci çeken, özellikle kadın ve kızlarımızın yoğun ilgi gösterdiği, tamamı canlı yayınlanacak en kapsamlı ve en büyük spor organizasyonu olduğuna vurgu yaptı.Amaçlarının bu tür organizasyonları ve sporu kırsala çekmek olduğunu, azalan kırsal nüfusu tekrar canlandırmak ve kökeni kırsala dayanan tüm gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp köylerine çekmek ve aidiyet duygusunu geliştirmek olduğunu belirtti.
Bunun dışında organizasyon boyunca seyirciler arasında güzel dostluklar kurulduğunu, hasretlerin giderilerek hoş ve mutlu buluşmaların gerçekleşmesinden büyük bir haz duyduklarını ifade etti.
Organizasyonun tamamı Bursa’da Medya youtube https://youtube.com/@BURSADAMedyaTV kanalından canlı yayınlanacak.  Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı