Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

Kuruluştan kurtuluşa bisiklet turu

Kuruluştan kurtuluşa bisiklet turu

Büyük bir kültürel ve tarihsel zenginliğe sahip olan ülkemiz üzerinde Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu Osmanlı Devletinin kurulduğu Söğüt, Bilecik, Bursa ve devamında Balıkesir ve Çanakkale de sona erecek tur, tarihimizin canlı tutulmasında...

Büyük bir kültürel  ve tarihsel zenginliğe sahip olan ülkemiz üzerinde" Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu" Osmanlı Devletinin kurulduğu Söğüt, Bilecik, Bursa ve devamında Balıkesir ve Çanakkale de sona erecek tur, tarihimizin canlı tutulmasında önemli katkı sağlayacak spor, tarih, kültür ve tu-rizm`in bir arada olacağı bir organizasyon olmaktadır.
Bu yıl 2.düzenlenen Organizasyon 9-15 Eylül 2012 tarihleri arasında yapılacak olup,  Bandırma parkurundan 13 Eylül 2012 tarihinde Bisikletçiler geçti.
Bandırma`ya gelen 145 sporcuyu Bandırma Kaymakamı Ali Mantı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan, Spor Şube Müdürü Adem Özalp, Şube Müdürü H.Basri Çetin karşılarken, sporcular Manyas Kuş Cennetinde ağırlanıp yemek ikram edildib
Daha sonra Bandırma Kaymakamı Ali Mantı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan`ın startı ile sporcular Biga`ya hareket etti.
Önder Balıkçı

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı