Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kurşunlu, ilk yarıyı değerlendirdi

Kurşunlu, ilk yarıyı değerlendirdi

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Ramazan Kurşunlu, Bandırmaspor´un ligin ilk yarısında istediği sırada yer alamadığından yakındı.

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Ramazan Kurşunlu, Bandırmaspor´un ligin ilk yarısında istediği sırada yer alamadığından yakındı.
Teknik sorumlumuz Ramazan Kurşunlu, Bandırmaspor´un kamp yaptığı Antalya´da açıklamalarda bulundu.
Ligin ikinci yarısında yeni gelen transferler ile birlikte eski futbolcuları kaynaştırıp, bir galibiyet serisi yakalayıp, öncelikle düşme hattından sıyrılıp üst sıralara çıkmayı hedeflediklerini belirten Kurşunlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Antalya kampımız çok verimli geçiyor. Tek amacımız yeni oyun planımız ve felsefemizle daima kazanan bir takım hüviyetine kavuşmak olacaktır. Bandırmaspor bir marka olup her zaman hedefi olan bir camiadır. Biz de hedefimiz için hep birlikte çok çalışacağız. Bu zorlu lig mücadelesinde bütün oyuncularıma ihtiyacım var. Başarmamız için bir bütün içinde beraber olmak zorundayız. Ara transfer döneminde yeni oyuncular takımımıza kattık. Bu formayı yukarıya taşıyacak bir takım oluşturduk. Bundan sonra bizler ve takımımızın tek düşüncesi sadece kazanmak olacaktır. Her maça final niteliğinde çıkacağız. Bizler bunu başaracak güçteyiz. Camia olarak kenetlendik. Bu zorlu süreçte taraftarımızın da desteğine ihtiyacımız var. Onlardan maçın ilk düdüğünden maçın bitiş düdüğüne kadar futbolcusunun yanında olmasını ve onlara itici güç olmasını istiyoruz.?
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli