Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Kurbağalıdere Sahil Bandı sil baştan…

Kurbağalıdere Sahil Bandı sil baştan…

Erdek, Kanava Bölgesi Kurbağalıdere deniz sahil bandında yaşanacak değişim için düğmeye basıldı.

Erdek, Kanava Bölgesi Kurbağalıdere deniz sahil bandında yaşanacak değişim için düğmeye basıldı.
Yaz sezonunun bitmesi ile birlikte gelecek sezon için çalışmalara başlayan Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, geçtiğimiz gün Kurbağalıdere Sahil Bandı`nda incelemelerde bulundu. 
Kurbağalıdere sahil bandını tamamen değiştirecek, yeni sahil bandı projesi kapsamında yapılacak çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Aysan, beraberindeki fen işleri müdürlüğü görevlilerine, sahil bandında bulunan yetişkin ağaçlara zarar verilmemesi için projede bir takım değişiklikler yapılmasının talimatını verdi. 
Başkan Aysan`ın, incelemede bulunduğu Kurbağalıdere Sahil Bandı gezisine katılan basın munsuplarına bilgi verdi.
"Sahil bandında düzenleme çalışmalarına kış aylarında başlanacağını basın mensuplarıyla paylaşan Aysan, proje tamamlanıp hizmete girdiğinde, vatandaşlarımızın sahil bandının her yerinden rahatça denize girebilecekleri, oturabilecekleri, temiz, bakımlı ve yepyeni bir sahil bandına kavuşacaklarına söyledi.
Mevcut proje üzerinde inceleme yapıldığında, yeni düzenlemenin ağaçlara zarar vereceğini tespit ettiklerini belirten Aysan, "Bu gün proje ve yerinde yaptığımız incelemeler doğrultusunda, projede bazı değişiklikler yaptık. Sahil bandında bulunan yetişkin ağaçlara zarar vermeden düzenlemeyi yapacağız. Çalışmalar sırasında yaklaşık 2 veya 3 adet çok genç ağacı ise zarar vermeden yerinden söküp başka yere dikeceğiz." dedi.
Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli