Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Kur`an Kursularına giden onlarca çocuğa dondurma

Kur`an Kursularına giden onlarca çocuğa dondurma

Sındırgı'da, Kur`an kursularına giden öğrenciler dondurma ile ödüllendirildi.

Sındırgı’da, Kur`an kursularına giden öğrenciler dondurma ile ödüllendirildi.
Sındırgı ilçesinde yaz tatili süresince Kur’an kursuna giden öğrenciler Belediye Başkanı Ekrem Yavaş tarafından dondurma ile ödüllendirildi. Kur’an Kurslarını ziyaret eden Başkan Yavaş, Kur’an’ın insanın hayatında önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.
Yaz Kur’an Kurslarına giden öğrencilere, İlçe merkezindeki Yakup Bey (Küçük Camii) ve Kız kuran kursunda gerçekleştirilen dondurma ikramında, kursa katılan yaklaşık 100 öğrenciye dondurma ikram edildi.
Yavaş: “Kur’an kursları ömürde önemli yer kaplamakta”
Yaz Kur’an Kurslarının çocuklara çok faydalı olduğunu dile getiren Başkan Yavaş, “Yaz Kur’an Kursları hepimizin ömründe çok önemli bir yer kaplamaktadır. Hepimiz bu Yaz Kur’an kurslarının değerini, önemini bütün aileler olarak bilmekteyiz. Bu kapsamda; düzenlenmiş olan bu etkinlikte hem Kur’an’ımızın güzel öğütlerini, İslam’ımızın güzel, ibadetlerimizin güzel yönleri anlatılıyor, hem de çocuklarımızı sıkmadan, usandırmadan, bunaltmadan onları her hangi bir kursta aile şefkati ile bu tip organizasyonlar düzenleniyor. Bu kapsamda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.
Dondurma ikramından istifade eden çocuklar ise Belediye Başkanı Yavaş’a teşekkür ederek, yaz tatili süresince Kur’an-ı Kerim okumayı öğrendiklerini açıkladılar.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli