Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Kur´an Kursu 4-6 yaş grubu öğrencilerin mezuniyet heyecanı

Kur´an Kursu 4-6 yaş grubu öğrencilerin mezuniyet heyecanı

Erdek İlçe Müftülüğü organizasyonunda Kur´an Kursu 4-6 yaş grubu öğrencilerin mezuniyet töreni yapıldı.

Erdek İlçe Müftülüğü´ne bağlı 4-6 Yaş Grubu Erdek Merkez Piri Reis Camisi Kur´an Kursu´nda eğitim gören öğrenciler için geçtiğimiz Cumartesi günü Erdek Öğretmenevi´nde Kur´an-ı Kerime geçme töreni düzenlendi.
Programa Erdek Merkez Piri Reis Camisi 4-6 Yaş Grubu Kur´an Kursu öğreticileri, öğrenciler ve öğrenci yakınları katıldı.
4-6 yaş grubu miniklerin sure ve duaları okumasıyla başlayan programda miniklerin Kur´an sevgisi dinleyicileri duygulandırdı.
Programın açılış konuşmasını yapan 4-6 yaş grubu Kur´an Kursu öğreticisi, ?Bugün artık söz minik öğrencilerimizindir. Bir yıl boyunca yaptıkları çalışmaların neticesini bugün gösterecekler´´ diyerek, öğrenci velilerine ve küçük öğrencilere teşekkür etti.
4-6 yaş grubu öğrenciler tarafından okunan Kur´an-ı Kerim, ilahiler ve dualar ve yaptıkları sergi dinleyiciler tarafından takdirle karşılandı.
Program 4-6 yaş grubu çocuklarla hatıra fotoğrafı çekilmesi ve öğrencilere çeşitli hediyelerin verilmesinin ardından sona erdi.
Törene; Erdek Kaymakamı Hasan Erkal, Erdek Müftüsü Adem Eser, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan ve yönetim kurulu, Ensar Vakfı Erdek Şubesi yönetim kurulu ile minik öğrencilerin aileleri katıldı.
Haber : Tuncay Ertan



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli