Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Kumar oynanan kıraathaneye şok baskın!

Kumar oynanan kıraathaneye şok baskın!

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca "Kumar için Yer ve İmkân Sağlama ve Kumar Oynama" suçlarına yönelik yapılan istihbarî çalışmalar sonucunda;

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca "Kumar için Yer ve İmkân Sağlama ve Kumar Oynama" suçlarına yönelik yapılan istihbarî çalışmalar sonucunda; Edremit ilçesi Altınoluk mahallesinde faaliyet gösteren; ......... Kıraathanesi´nde kumar oynandığına yönelik bilgi elde edilmesi üzerine, Adlî makamlardan alınan arama kararına istinaden yapılan arama sonucunda 7 şahsın kumar oynadığı tespit edilirken, masaların üzerinde bulunan ve kumar oyununda kullanılan pullara ile 3150 TL paraya el konuldu.
Kıraathanesi işletmecisi olan G.Ş. isimli şüpheli hakkında "Kumar için Yer ve İmkân Sağlama" suçundan adli işlem, kumar oynayan R.A., M.G.A., L.T., S.I., G.P., E.A. ve E.A. isimli şahıslar hakkında "Kumar Oynama" fiilinden idari işlem, ayrıca ??? Kıraathane işletmecisi G.Ş. hakkında, kapalı alanda tütün mamullerinin kullanılmasına ve kıraathanede alkollü içecek içilmesine müsaade ettiği için "Tütün Mamullerinin Zararlarının Önlenmesine Dair Kabahatler ve Diğer Kabahatler" fiillerinden idari işlem uygulandı.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli