Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Kültür Merkezi 5 yıl sonra yeniden başladı

Kültür Merkezi 5 yıl sonra yeniden başladı

Ödeneğin gelmesini takiben bizlerde, Kültür Merkezi İnşaatı yapım işini üstlenen firma ile belediye arasındaki hukuki sorunu çözdük ve ardından binanın çatı ile dış cephe kaplama yapım işini ihaleye çıkarttık dedi.

Ödeneğin gelmesini takiben bizlerde, Kültür Merkezi İnşaatı yapım işini üstlenen firma ile belediye arasındaki hukuki sorunu çözdük ve ardından binanın çatı ile dış cephe kaplama yapım işini ihaleye çıkarttık" dedi.
Belediye Başkanı Aysan, devamında şunları kaydetti:
"Gönderilen ödenekle Kültür Merkezi Binası yapım çalışmalarına yeniden başlamak bizlere nasip oldu. Amacımız bu binanın bir an önce tamamlanarak hizmete sokulması. İnşaatın çatı ve dış cephe kaplama yapım işini üstlenen  Baver İnşaat firmasının Ekim ayına kadar tamamlamasını bekliyoruz. Bu işten sonra sırada iç dekorasyon yapımı olup bu işin maliyetinin de 2 milyonu Lirayı bulacak. Kültür merkezi hizmete girdiğinde Güney Marmara Bölgesi`nin çok kapsamlı Kültür Merkezinde 1000 kişilik düğün salonu, 450 kişilik konferans salonu ve 450 kişilik sinema salonu yer alacak. Böylece, ilçede büyük eksikliği hissedilen çok hesaplı düğün salonunu halkımızın hizmetine sunduğumuz gibi, gençlerimiz tiyatro, sinema ve diğer kültür alanlarında çalışma imkanına kavuşacak, kahvehane köşelerinden ve boş gezmekten kurtulacak."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı