Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kredi ve Yurtlar Kurumu tanıtım atağında

Kredi ve Yurtlar Kurumu tanıtım atağında

Balıkesir Kredi Yurtlar Kurumu Yurt Müdürlüğü, tanıtım günlerine start verdi.

Balıkesir Kredi Yurtlar Kurumu Yurt Müdürlüğü, tanıtım günlerine start verdi.
Balıkesir Yurt Müdürlüğü tarafından yurt bahçesi ve otogarda stantlar da öğrenci ve ailelerine kapsamlı bilgi veriliyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde yer alan Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu her ilde olduğu gibi Balıkesir İlinde de üniversite ve otogarlara kurduğu tanıtım stantlarında üniversiteyi yeni kazanan ve kayda gelen öğrenci ve aileleri bilgilendiriyor.
Yükseköğrenim öğrencilerinin barınma, burs ve kredi ihtiyaçlarını karşılayan Kredi ve Yurtlar Kurumu, Balıkesir Yurt Müdürlüğü tarafından otogara, yurt bahçesine kurulan stantlar da üniversiteyi yeni kazanan ve kayda gelen öğrenci ve aileleri bilgilendiriyor.
Öğrenciler ve ailelerle yakından ilgilenerek yurtlar hakkında detaylı bilgiler veren yurt personelleri, yurt başvurularının nasıl yapılacağı, yurtlarda öğrencilere sunulan imkânlar hakkında bilgi vererek öğrencilerin ve ailelerinin kafasındaki soru işaretlerinin ortadan kalkmasını sağlıyor.
Öğrencilere ve ailelere gerek yurt müdürlüğü bahçesinde, gerekse otogar da Yurt personelleri tarafından Balıkesir´in meşhur ?Zambak? kolonyası ve diğer yöresel ikramlar ile karşılanıyor. Kredi Yurtlar Kurumu´nun tanıtılmasına yönelik bu faaliyetler üniversitelerin başlayacağı 11 Eylül´e kadar devam edecek.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli