Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Koza Park yeni çehresiyle hizmette

Koza Park yeni çehresiyle hizmette

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakarın çabaları ile Gönen Belediyesine kazandırılan Koza Park hizmete sokuldu.

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar`ın çabaları ile Gönen Belediyesine kazandırılan Koza Park hizmete sokuldu.
Koza Park, yapılan tadilat ve düzenlemelerle mezbelelik görüntüden kurtarılıp ilçenin en göz alıcı mekanı haline getirilirken, sosyal tesisleri, çevre düzenlemesi ve işletme anlayışıyla farkındalık yaratan Gönen Koza Park, yeni çehresiyle hizmet vermesi ilçe halkını sevindiriyor.
Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar tarafından tapusu Gönen Belediyesi`ne kazandırılan Koza Binası, yeni yüzüyle çok kısa bir zaman sonra hizmet vermeye başladı. Üç  katlı olan ve giriş katı kafeterya olarak düzenlenen Gönen Koza Park`ın ikinci katında Gönen etinin lezzeti müşterilere sunulurken üçüncü katı çok amaçlı salon olarak hizmet verecek. Binanın ön tarafında bulunan kamelya ise yine kafeterya olarak kullanılacak.
Yakar, "Gönen`e yakışır güzellikte sosyal bir hayat"
Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, meclis üyeleri ile birlikte yerinde inceledikleri binanın ne şekilde kullanılacağı konusunda fikirler ortaya atıldığını belirterek, "Yapılan inceleme sırasında meclis üyelerimizin binanın ne şekilde kullanılacağı konusunda fikirlerini aldık. En uygun kullanım şeklinin bu yönde olacağı kanısında varıldıktan sonra zaten daha önceden tapusunu belediyemize kazandırdığımız yapının ihalesi gerçekleşti ve yatırımcılar restorasyon çalışmalarına başladılar. Bugün gelinen noktada çok güzel bir görüntü ortaya çıktı. En güzeli de özüne sadık şekilde yenilenmesi oldu. Garajın da taşınması ile birlikte ortaya çıkacak alana entegre olacak Gönen Koza Park`ın ilçenin en gözde mekanlarının başında yer alacağını ve sosyal hayata farklılık katacağını düşünüyoruz." dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli