Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Koyun otlatırken domuzun saldırısına uğradı

Koyun otlatırken domuzun saldırısına uğradı

Bigadiç İlçesi’ne bağlı kırsal Küçük Yeni Mahallesi’nde küçük baş hayvan yetiştiriciliği yapan Abdullah Alcan, Selimiye Barajı kenarında koyunlarını otlatırken av köpeklerinden kaçan bir domuzun saldırısına uğradı. Domuzun saldırı

Bigadiç İlçesi’ne bağlı kırsal Küçük Yeni Mahallesi’nde küçük baş hayvan yetiştiriciliği yapan Abdullah Alcan, Selimiye Barajı kenarında koyunlarını otlatırken av köpeklerinden kaçan bir domuzun saldırısına uğradı. Domuzun saldırısı sonrasında yaralanan Abdullah Alcan kaldırıldığı Atatürk Şehir Hastanesi'nde bacağına 55 dikiş atıldı. 
Koyunlarını otlatırken domuzun saldırısına uğrayarak yaralanan Abdullah Alcan, köpekleri sayesinde hayatta kaldığını söyledi. 
Köpekleri olmasaydı domuzun kendisini öldürebileceğini ifade eden Alcan, “İki köpek karşıdan domuzu kovalıyordu. Ben de Selimiye Barajı kenarında koyun otlatıyordum. Domuz oradan geçerken benim de iki köpeğim var onlarla karşılaşınca bana çarptı ve beni hastanelik etti. Köpeklerim olmasaydı domuz beni öldürecekti. O an orada koyunlarımı bıraktım telefonlar çekmediği için yola düşerek yakınlardaki kırsal mahalleden yardım istedim. Bir minibüs gelerek beni Atatürk Şehir Hastanesi'ne götürdü. Acil serviste hemen müdahale ettiler ve bacağıma 50-55 dikiş atıldı. Domuzun bana saldırması anında köpeklerim olmasaydı şu an hayatta olmayabilirdim.” dedi. 
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı