Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Köyler Ligi Futbol Turnuvası muhteşem açılışla start aldı

Köyler Ligi Futbol Turnuvası muhteşem açılışla start aldı

Sportif kimliği ve kentin spor yaşamına verdiği de bilinen Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer tarafından hayata geçirilen Köyler Ligi Futbol Turnuvası muhteşem açılışla start aldı.

Sportif kimliği ve kentin spor yaşamına verdiği de bilinen Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer tarafından hayata geçirilen Köyler Ligi Futbol Turnuvası muhteşem açılışla start aldı. Açılış maçı öncesinde Ayvalık Belediyesi Sarı Zeybek Futbol Tesislerinde seyircilerin tesisi doldurduğu gözlendi. Tüm köylerden katılım gösteren çok sayıda sporsever renkli görüntülere sahne oldu. Açılışta Belediye Başkanı Rahmi Gençer, İlçe Spor Müdürvekili Ahmet Suakar, 12 mahallenin köy muhtarları ve futbolcuları hazır bulundu. Açılışı Huriye Kara eğitmenliğindeki AYFOLK halk oyunları ekibi yaptı. Açılış konuşması Turnuva Tertip Komitesi Başkanı Cemal Erhanoğlu yaparak bütün muhtarları sahaya davet etti. Belediye Başkanı Rahmi Gençer, muhtarlara belediyenin yaptırdığı formaları ve futbol toplarını hediye etti.
Başkan Gençer: ?Ramazan ayında köylerimizde yaptığımız yemeklerde gençlerimiz futbol turnuvası istedi. Biz de turnuvayı profesyonel bir şekilde tertip ettik ve bugün turnuvayı başlatacağız. Burada pırıl pırıl gençler görüyorum, mutlaka futbol için yetenekli olanlar da vardır. Böyle kardeşlik çerçevesinde bir araya gelmeleri gerçekten çok güzel. Burada 15 gün bayram havası yaşayacağız. Katılan herkese teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum? dedi. İlk maçı oynayacak olan Üçkabaağaç ve Akçapınar takımları, üzerinde ?Turnuvayı düzenlediği için Belediye Başkanımız Rahmi Gençer´e teşekkür ederiz? yazan pankartla sahaya çıktılar. Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın ardından Başkan Gençer´in başlama vuruşuyla turnuva başladı.
Alınan sonuçlar şu şekilde;
Üçkabaağaç: 3 ? Akçapınar: 0
Mutluköy: 4 ? Karayiğit: 5
Bağyüzü: 1 ? Çakmak: 2
Murateli: 7 ? Kırcalar: 5
Haber : Merkezi



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı