Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Köy okulunda öğrenci velilerine konferans

Köy okulunda öğrenci velilerine konferans

Manyas Darıca Ortaokulu tarafından gerçekleştirilen Çocuğum için öğreniyorum projesi kapsamında öğrenci velilerine konferans verildi. Proje sorumlusu öğretmenler Şükran Ergen ve E.Çilem Acar tarafından öğrenci velilerine yönelik düzenlenen konferan

Manyas Darıca Ortaokulu tarafından gerçekleştirilen "Çocuğum için öğreniyorum" projesi kapsamında öğrenci velilerine konferans verildi. Proje sorumlusu öğretmenler Şükran Ergen ve E.Çilem Acar tarafından öğrenci velilerine yönelik düzenlenen konferansta Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim görevlisi Yar.Doç.Dr.Gürkan Ergen "Eğitimde Aile ve Sevgi” konusunda öğrenci velilerini bilgilendirdi.
Ergen, en değerli varlığımız olan çocuklarımızı anlamanın ve sevmenin ‘Seni seviyorum' demekle olmayacağını bunu davranışlarımızla kendilerine hissettirmemiz gerektiğini belirtti.
Ergen "Çocuklar anne, babalarını taklit ederler, aile içi eğitimin iyi olduğu, sevgi ve saygının sardığı ailelerin çocukları daha başarılı, özgüveni yüksek, ayakları yere sağlam basan bireyler olarak yetişmektedir. Bizler çocuklarımızın geleceğinden sorumluyuz." dedi.
Konferans sonrası ailelerin soruları konuşmacı tarafından cevaplandırıldı.
Darıca Ortaokulu Müdürü Adnan Küçük, bu tür konferansların velileri bilgilendirme ve aydınlatma açısından oldukça önemli olduğunu vurgulayarak konuşmacı Ergen`e teşekkür etti.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı