Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Kosava´dan Bandırma´ya selam getirdiler

Kosava´dan Bandırma´ya selam getirdiler

Kosova Milletvekili ve KDTP Genel Başkan Yardımcısı Müferra Sinik ve Türkiye Dostluk Grubu Başkanı Gani Sinik, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı ziyaret etti.

Bandırma çevresinin özel bir yeri olduğunu birçok Kosova´lının buralarda akrabalarının olduğunu söyleyen Milletvekili Müferra Sinik ?Uzun yıllardır Bandırma´ya geliyoruz burada baba dostlarımız çok son yıllarda daha da güzelleşen Bandırma´yı görüyoruz. Kapalı Pazaryerini gördüm bayıldım harika olmuş. Avrupa´nın birçok yerinde böyle bir pazar alanı yoktur açıkçası biraz kıskandım. Bandırma hızla gelişe ve güzelleşen bir kent sizleri tebrik ediyorum. Bu güzel kentin güzel insanlarıyla daha yakın ilişkiler içinde olmak istiyoruz. Onun içinde kardeş kent olmayı ve sadece kardeş kent olarak kalmayı değil, ilişkilerimizi her alanda geliştirmeyi istiyoruz. Çünkü bizler bir ailenin farklı yerlerinde oturan bireyleriyiz. Farklı yerlerde olsak da gönül olarak hep biriz gönüldaşlarınız Kosovalılardan size selam getirdik.? dedi.
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ?Bizde köklerimize sahip çıkmak adına girişimlerde bulunduk. Bölgemiz çeşitli bir insan mozaiğine sahip. İlişkilerimizin gelişmesini bizde çok istiyoruz. Günümüzde iki ülke arasında hem kültürel hem de ekonomik alanda artan işbirliğinin belediyelerimiz arasında da gelişmesi için daha güçlü adımlar atacağız. Bizden de Kosava´lı kardeşlerimize yürek dolusu selamlar olsun? dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli