Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Körfez bölgesindeki spor tesisleri incelendi

Körfez bölgesindeki spor tesisleri incelendi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mustafa Çolak, Balıkesir´e gelerek körfez bölgesinde bulunan spor tesislerini inceledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu nezaretinde tüm spor tesislerini yerinde inceleyen Çolak, tesislerin durumları ve mevcut yatırımlar hakkında İl Müdürü Arıcıoğlu´ndan bilgi aldı.
Ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Balıkesir´e gelen Çolak, ilk olarak Edremit, Ayvalık, Havran, İvrindi, Burhaniye ve Gömeç ilçelerinde bulunan spor tesislerini yerinde inceledi.
Yapımı devam eden tesislerin tamamlanmasıyla birlikte Balıkesir´in tam anlamıyla bir spor şehri olacağına dikkat çeken Arıcıoğlu, ?Son yıllarda Balıkesir´de yapılan spor yatırımlarıyla birlikte onlarca farklı spor türü icra edilebilir hale geldi. Spor dallarında birçok gencin eğitim alarak kendilerini geliştirecek olması da gelecek adına bizi umutlandırıyor.? dedi.
Şehrin güzelliklerinden bahseden Çolak ise, tesisler ve çalışmalar hakkında memnun kaldığını, yeni yapılacak gençlik merkezleriyle bölgenin cazibe merkezi haline gelerek gençliğe hizmet edeceğini belirtti.
Körfez bölgesindeki Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüklerini de ziyaret eden Çolak, İl Müdürü ile beraber tesis ziyaretlerini Savaştepe, Kepsut, Dursunbey, Bigadiç ve Sındırgı ilçeleri ile sürdürüp ardından merkez ilçelerindeki tesislerde denetlemelerde bulunacak.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli