Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Koray Çapacı, seçim sonuçlarını değerlendirdi

Koray Çapacı, seçim sonuçlarını değerlendirdi

Gençlik Kolları Başkanı Koray Çapacı, ?Bizim bugün buruk olmamızın nedeni çıtamızın hep yüksek olmasından kaynaklanıyor? diye konuştu.

AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Koray Çapacı, 7 Haziran seçim sonuçlarını kast ederek, ?Bizim bugün buruk olmamızın nedeni çıtamızın hep yüksek olmasından kaynaklanıyor? diye konuştu.
?7 Haziran seçimleri Yeni Türkiye için çok önemliydi? şeklinde konuşan Çapacı, sandığa yansıyan millet iradesine saygı duymak gerektiğini vurguladı.
Çıkan sonucun hiçbir partiyi tek başına iktidara getirmediğini söyleyen Çapacı, ?Katılma oranı yüksek seçimden AK Parti yine birinci parti olarak çıkmıştır. Milletimizin kararı son karar olup herşeyin üstündedir. Bu karardan alınması gereken mesajlar alınmıştır. Bu mesajları hep birlikte değerlendirip çalışmalar yapacağız. 7 Haziran 2015 seçim sonuçlarının ülkemize, ilimize ve ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum.? dedi.
Çapacı, devamında şunları kaydetti: ?60 günlük seçim süresi içerisinde insanüstü gayretle büyüklerimiz ile birlikte Kapıdağ Bölgesini ve Paşaliman Adamızın her bölgesinde ter döktük. Dolayısıyla büyük bir alan taraması yaptık. Türkiye ve Balıkesir genelinde aldığımız sonuçlar itibariyle partimiz yine önde. İki muhalefet partisinin toplamı AK Parti´nin oy oranının altındadır. Bizim 7 Haziran sonuçlarından bu yana buruk olmamızın nedeni çıtamızın hep yüksek olmasıdır. İçimizde buruk bir sevinç var. Ama şunu peşinen söylemem lazım. Zaman birlik ve beraberlik zamanıdır. Seçmen bir mesaj vermiştir, öz eleştiri yapın demiştir. AK Parti´nin içerisinde olmayan bir hükümet gözükmemektedir. 7 Haziran´dan sonra ?Keşke AK Parti´ye oy verseydik diyenler vardır. Kısa bir süre sonra erken seçim olursa AK Parti iktidara gelecektir. İnsanlar ve Türkiye istikrara alışmıştı.?
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu´nun seçimin ardından yaptığı konuşmasının bir bölümünde ?Ya Allah Bismillah´ dediğini hatırlatan Çapacı, bizler millet için ülke için çalışmaya hemen başladık. Bu ülke için çalışmaya gayret edeceğiz. Milletimizin ve ülkemizin AK Parti´ye ve istikrara ihtiyacı var. İnşallah bir kaos ortamı oluşmadan istikrar ortamı devam eder. İnşallah karamsarlık oluşmaz. Balıkesir ve Türkiye için güzel günler çok yakın zamanda kendini gösterecektir.? diyerek konuşmasını noktaladı.
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler:
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı