Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Köpek ırkları

Köpek ırkları

Evcil dostlarımız olan köpeklerin dünyasında birbirinden farklı ırklar mevcut. Hepsinin de çok farklı karakter özellikleri var. Sadık dostumuzu yeterince tanımak için onun bu özelliklerini bilmemiz gerekiyor. Bu bilgiler hem ona daha iyi bakabilmek h

Evcil dostlarımız olan köpeklerin dünyasında birbirinden farklı ırklar mevcut. Hepsinin de çok farklı karakter özellikleri var. Sadık dostumuzu yeterince tanımak için onun bu özelliklerini bilmemiz gerekiyor. Bu bilgiler hem ona daha iyi bakabilmek hem de onunla olan yaşantımızı sorunsuz bir şekilde devam ettirebilmemiz için son derece önemlidir. Dobermanlar hassas bir koruma güdüsüne sahiptir. Evde siz yokken asla başkalarının girmesine izin vermeyecek ve sizin komutlarınızı mutlaka dinleyecektir. Oldukça akıllı ve zeki hayvanlardır.

Golden Retriever ise çok canayakın ve uysaldırlar. Oyun oynamayı çok seven bu köpekler sahiplerine çok bağlı ve duygusal olurlar. Sahipleriyle ömür boyu birlikte olmak isterler ve sahip değiştirmeye dayanamazlar. Uzaktan bir tüy yumağı gibi görünen Pomeranian Boo inatçı cesur ve öğrenmeye açıktır. İnatçılığını eğitiminiz doğrultusunda dengelemeniz mümkündür.

Upuzun düz tüyleri olan Maltese teriere ise bu tüylerinin güzelliğinin korunması için özel bir bakıma ihtiyaç duyar. Oldukça hassas bir yapıya sahiptir ve sahibine bağlıdır. Ayrıca Maltese Terrier 1 kg altında küçük bir ırktır. Özenli bir bakıma ihtiyaç duyar.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli