Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Komünist Başkandan "DEVRİM" ziyareti

Komünist Başkandan

Komünist Başkandan Devrim Zeytinyağı Fabrikası ziyareti

Türkiye’nin tek komünist başkanı, Tunceli Belediye Başkanı Fatih Maçoğlu Erdek'e geldi.  

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Maçoğlu, Güney Marmara Dayanışma Grubu’nun davetlisi olarak Bandırma’ya geldi. 

Belediye Başkanı Maçoğlu, Güney Marmara Üretim Kooperatifi’nin açılışı dolayısıyla Güney Marmara Dayanışma Grubu ile Ovacık Doğal Ürünleri Kooperatifi’nin birlikte düzenlemiş olduğu ‘Demokratik, Halkçı Yerel Yönetimler ve Kooperatifler’ konulu söyleyişe katılmak üzere Bandırma’ya geldi. 

Maçoğlu’nun Bandırma’daki program öncesi Erdek'i ziyaret etti.  

Erdek'te faaliyetini sürdüren Devrim Zeytinyağı Tesisi sahibi Devrim Korkmaz'ı ziyaret eden Maçoğlu, zeytinyağı üretimi hakkında bilgi aldı.  

Devrim Zeytinyağı Fabrikası sahibi Devrim Korkmaz, Başkan Maçoğlu’na zeytinin zeytinyağına dönüşüm yolculuğun sırasıyla uygulamalı olarak gösterdi. 

Taze sıkılmış zeytinyağının tadına bakan Başkan Maçoğlu zeytinyağını kendilerinin de bolca tükettiğini belirterek şifa olduğunu dile getirdi.   

Kapıdağ Bölgesi’nin gerek oksijen gerekse coğrafi olarak mükemmel bir konumda olduğunu kaydeden Başkan Maçoğlu, bu bölgede vatandaşların sanayileşmeye kesinlikle karşı çıkmalarını istedi.   

Çiftçinin topraklarına sahip çıkması gerektiğine vurgu yapan Başkan Maçoğlu, Kapıdağ Bölgesi ile ilgili projelerinin olduğunu önümüzdeki günlerde tekrar ziyaret edeceğini ifade etti.  

Devrim Zeytinyağı Fabrikası sahibi Devrim Korkmaz’da kendisini ziyaret eden Tunceli Belediye Başkanı Fatih Maçoğlu'na teşekkür ederken zeytin ve zeytinyağı hediye etti.  

Diğer yandan Korkmaz, Tunceli Belediyesi tarafından Türkiye genelinde 13 satış şubesi bulunan Ovacık Doğal Ürünleri Kooperatif marketlerinde Devrim Zeytin ve Zeytinyağı satışlarının da kooperatifin satış ürünleri listesine eklenerek Erdek zeytin ve zeytinyağının bir marka olması için var gücüyle çalışma başlatıldığını açıkladı. Haber: Tuncay Ertan 

 



Anahtar Kelimeler: Komünist Başkandan "DEVRİM" ziyareti
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı