Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Komşu ilçe Bandırma´da uyuşturucu operasyonu

Komşu ilçe Bandırma´da uyuşturucu operasyonu

Cezaevinden çıktığı gibi yine uyuşturucu ticaretine başlayan zanlı, polisin başarılı operasyonuyla yakalandı.

Cezaevinden çıktığı gibi yine uyuşturucu ticaretine başlayan zanlı, polisin başarılı operasyonuyla yakalandı.
Bandırma´da uyuşturucu operasyonunda 5 zanlı tutuklandı.
Bandırma Kaçakçılık ve Organize Suçlar Büro Amirliği tarafından düzenlenen farklı 2 uyuşturucu operasyonda toplam 5 kişi tutuklanarak Bandırma M Tipi Cezaevine konuldu.

Edinilen bilgiye göre Bandırma Kaçakçılık ve Organize Suçlar Büro Amirliğine bağlı ekipler bundan 3 ay önce uyuşturucu ticareti yapmak suçundan tutuklu bulunduğu Bandırma M Tipi Cezaevi´nden tahliye olan E.K´nin tekrar uyuşturucu ticareti yaptığı yönünde ihbar aldı. Sabaha karşı E.K´nin Çınarlı Mahallesi 59.Sokak üzerindeki konutuna operasyon düzenleyen Bandırma Kaçakçılık Büro Amirliğine bağlı ekipler satışa hazır halde bir miktar sentetik uyuşturucu ele geçirdi. E.K emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi Mahkemede tutuklanarak Bandırma M Tipi Cezaevine konuldu.
Bandırma´da meydana gelen diğer olayda ise Bandırma Kaçakçılık ve Organize Suçlar Büro Amirliğine bağlı ekipler Bursa´dan ticari bir araçla Bandırma´ya uyuşturucu madde sokulacağı ihbarı üzerine 16 plakalı ticari aracı sabaha karşı ilçe girişinde takibe aldı.
H.A, R.K VE F.A´nın Bursa´dan getirdikleri bir miktar sentetik uyuşturucu, esrar ve amfetamini İhsaniye Mahallesi Kurtuluş Caddesi üzerinde ilçede ikamet eden Y.D´ye teslim ederken suçüstü yakaladı.
Şüpheliler emniyetteki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak Bandırma M Tipi ceza evine konuldu. Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli