Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Kolunu Silaj Makinesine Kaptıran genç Yüzücünün madalya sevinci

Kolunu Silaj Makinesine Kaptıran genç Yüzücünün madalya sevinci

Balıkesir'in Sındırgı ilçesine bağlı Karakaya mahallesinde ikamet eden 26 yaşındaki Yüksel Deniz Yüksel 18 yaşında kolunu slaj makinesine kaptırmasından sonra başladığı yarışmalarda başarılarına bir yenisini daha ekledi

Balıkesir’in Sındırgı ilçesine bağlı Karakaya mahallesinde ikamet eden 26 yaşındaki Yüksel Deniz Yüksel 18 yaşında kolunu slaj makinesine kaptırmasından sonra başladığı yarışmalarda başarılarına bir yenisini daha ekledi. Deniz Yüksel engelleri bir bir aşarak kazandığı altın madalya sevincini Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’la paylaştı.
Yüksel Deniz Yüksel (26) 18 yaşında slaj makinesine kolunu kaptırdığını ve kaza sonrası hayata küsmeyip, yüzmeye devam ettiğini belirtti. Yüksel, Balıkesir’de sürekli gittiği havuzda Alpay Melih tarafından keşfedilmesinin ardından bu yılbaşlarında yarışmalara katıldığını ifade etti.
13- 14 Eylül tarihleri arasında Isparta Eğirdir’de yapılan Süper Toto Türkiye Triatlon yarışmasında kazandığı altın madalya sevincini Başkan Yavaş’la paylaşan Yüksel desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Sındırgı ve Sındırgı Belediyesi adına yarıştığı yarışmada birinci olan Yüksel’i kutladığını ifade eden Başkan Yavaş; “ Geçen Sındırgıda 16.sı düzenlemiş olduğumuz Sındırgı Yağcıbedir Halı Kültür ve Sanat günleri kapsamında yapılan bisiklet maratonunda da birinci gelmişti. Karakaya mahallemizden Yüksel kardeşimizi tebrik ediyorum. Eylül ayı başında Eğirdir’de yapılan, Spor Toto Türkiye Triatlion yarışmasında paralimpik erkekler birincisi olarak bize altın madalyayı getirdi. Ondan dolayı kendini tebrik ediyor, kutluyorum. Sındırgı adına, Sındırgı Belediyesi adına yarıştığı bu yarışmada böyle bir derece elde edilmesinden dolayı bizler kendini kutluyor ve tebrik ediyoruz. Bizlerde bunun karşılığı olarak kendisine Sındırgı Kaymakamlığı ve Sındırgı Belediye Başkanlığı olarak şimdiye kadar kiralık olarak kullandığı ve yarıştığı bisikleti kendisine hediye ediyoruz. İnşallah bundan sonraki yapacağı yarışmalarda daha iyisini yapacağından hiç şüphemiz yok. Çünkü bu azim bu kararlılık onu başarıya götürecektir. Çünkü çalışıyor, gayret ediyor. Bizlerde çalışanın gayret edenin yanında olmaya devam edeceğiz. Kardeşime tekrar başarılarının devamını dilerken Sındırgı Belediyesinin sadece bisiklet alanında değil, güreş alanında bu yıl 17 tane güreşçimiz Edirneye Kırkpınar’a gönderdik. Şuanda Sındırgı Belediye Sporumuz Bal Liginde mücadele ediyor. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarabilmek, gençlerimizi daha iyi geleceğe hazırlamak adına onlara yardım yapmaya onlarla birlikte olmaya devam ediyoruz. Bu ödülü de bizlere getirdiğinden dolayı tekrar kendisini kutluyor, başarıların devamını diliyorum” dedi.
Maddi manevi her zaman destek olan Başkan Yavaş’a teşekkür eden Yüksel; “Öncelikle başkanımıza teşekkür ediyorum. Kendisi her türlü konuda hem destekçim oldu hemde maddi manevi bir abim olarak hep arkamda durdu. Yaptığım bütün yarışmalarda skorlarda hepsinin bilgisi vardı. Her zaman yanımda bildiğim bir abim oldu. Belediye Başkanı olarak yaptığı çalışmalarda başarılar dilerim” dedi.



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli