Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

KOBİ´lere ?Nefes Kredisi?

KOBİ´lere ?Nefes Kredisi?

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliğiyle Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler (KOBİ) için ?Nefes Kredisi? uygulamaya alındı.

?TOBB Nefes Kredisi? ismi altında başlatılan krediyle ilgili bilgi veren Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, şunları söyledi:
?15 Temmuz darbe girişimi sürecinin getirdiği olumsuzlukların ardından KOBİ kapsamında bulunan kuruluşlar, ekonomik açıdan daha zor bir döneme girdi. Bu destek kapsamında, biz de isteyen üyelerimize yönelik destek vereceğiz. Bu amaçla TC Ziraat Bankası A.Ş. ve Denizbank A.Ş. Bandırma şubelerine bir yıllık % 7.50 vadeyle yatırdığımız paradan, 300 üyemizden isteyenler, bir yıl sonra % 9.90 faizle ödemek üzere 50-150 bin lira arasında kredi kullanabilecek. Böylece de, kredinin ismi gibi ekonomik anlamda nefes alma imkânına kavuşacaklar.?
Borsa Başkanı Sezgin, son dönemlerdeki yağışların, üreticilerin yüzünü güldürdüğüne dikkat çekerken, ?İklim koşulları üreticilere tam zamanında yardım etti. Üreticiler, böylece ürünlerini zamanında ekme şansına kavuştu? dedi. Haber: Önder Balıkçı
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: KOBİ lere Nefes Kredisi
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli