Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Kızılay´dan ihtiyaç sahiplerine kavurma

Kızılay´dan ihtiyaç sahiplerine kavurma

Türk Kızılay´ı Bandırma Şubesi tarafından, ilçemizde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere kavurma dağıtıldı.

Erdek Atatürk ile Zeytinli Mahallelerinde ikamet eden ihtiyaç sahibi yaklaşık 600 kişiye kavurma dağıtımında bulunuldu.
Atatürk Mahallesi Muhtarı İbrahim Kaba ile Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın´ın nezaretinde, İlçeye davet edilen Türk Kızılay´ı Bandırma Şubesi personeli tarafından dağıtılan kavurmalar yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürdü.
Konu hakkında bilgi veren Türk Kızılay´ı Bandırma Şubesi Başkanı Mehmet Özümüt, ?Erdek Atatürk ve Zeytinli Mahallelerinde ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlar muhtarlıklarca tespit edildi. Belirlenen sayıya göre 600 adet kavurma ve kıymadan oluşan konserveleri dağıttık.? dedi.

Türk Kızılay´ı tarafından her yıl gönderilen kavurma ve kıymaları Bandırma ve Erdek´te dağıttıklarını hatırlatan Özümüt, ? Bu yılda muhtarlarla irtibata geçerek ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilmek üzere konserveleri bizzat şubemizde görevli personelimiz tarafından bizzat elden teslim ettik. Türk Kızılay´ı olarak bölgemizde ihtiyaç sahibi ailelerin her zaman yanındayız.? diyerek sözlerine ekledi.
Dağıtılan konserveleri alan vatandaşlar ise, Türk Kızılay´ından Allah razı olsun, başımızdan hiç eksik etmesin? diyerek dua ettiler.
Haber : Taygun Ertan



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu