Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Kızılay Tırı Derya Zeren için Erdek´e Gelecek

Kızılay Tırı Derya Zeren için Erdek´e Gelecek

Bandırma´da kök hücre nakli gereken lösemi hastası Derya Sezen için Erdek Belediyesi de duyarsız kalmadı.

Bandırma´da kök hücre nakli gereken lösemi hastası Derya Sezen için Erdek Belediyesi de duyarsız kalmadı.
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´nın Şubat ayı meclis toplantısında gündeme taşıdığı ve ilçe halkına sağduyu çağrısı yaptığı Bandırma´da yaşayan lösemi hastası Derya Zeren(32) için Erdek Belediyesi´nin girişimleriyle ilçede kan bağışı kampanyası başlatılacak.
Kızılay Kan Merkezi´nin tam donanımlı kan toplama aracı ilçemize gelerek kök hücre bekleyen Derya Zeren ´e uygun donör bulabilmek için Erdeklilerden kan toplayacak.
Konuyla ilgili Erdek Belediyesi´nin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Bandırma´da yaşayan ve uygun ilik bekleyen lösemi hastası 32 yaşındaki Derya Zeren için Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´nın desteğiyle Kızılay´ın tam donanımlı kan toplama aracı 23 - 24 Şubat tarihleri arasında ilçemiz Cumhuriyet alanında olacak. Duyarlı hemşerilerimizden Derya için uygun donör arayışımıza destek vermelerini bekliyoruz." denildi.
Biz de Yeni Erdek Gazetesi ailesi olarak bu tür sosyal sorumluluk projelerinin her zaman arkasında durduğumuzu belirterek, tüm okurlarımızı kök hücre bekleyen lösemi hastası Derya Zeren için, 23-24 Şubat 2016 günü 11.00 - 17.000 saatleri arasında kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli