Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Kızıksa Zenginleştirilmiş kütüphanesine kavuştu

Kızıksa Zenginleştirilmiş kütüphanesine kavuştu

Balıkesir ilk Z (Zenginleştirilmiş) Kütüphanesi Manyasa bağlı Kızıksa Beldesinde açıldı. Balıkesirde ilk, ülkemizde 61. Zenginleştirilmiş (Z) kütüphanesi Manyasın Kızıksa Beldesi ilk ve ortaokulunda açılarak hizmete girdi.

Balıkesir ilk Z (Zenginleştirilmiş) Kütüphanesi Manyas`a bağlı Kızıksa Beldesinde açıldı.
Balıkesir`de ilk, ülkemizde 61. Zenginleştirilmiş (Z) kütüphanesi Manyas`ın Kızıksa Beldesi ilk ve ortaokulunda açılarak hizmete girdi.
Beldede faaliyet gösteren Tamek A.Ş`nin sponsor olduğu Kızıksa Belediyesi ve Kızıksa beldesinde doğan Dr. Hüseyin Ekici`nin de katkı sağladığı zenginleştirilmiş kütüphanenin 16.500 TL.ye mal olduğu ve 2100 eserin yer aldığı bildirildi.
Kızıksa ilk ve ortaokulu bahçesinde düzenlenen Z kütüphanenin açılışında konuşan Manyas Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki "Beldemizde açılan bu kütüphaneden istifade edin ki! Amacına ulaşsın" dedi.
Sponsor Tamek Fabrikalar Üretim Müdürü İlter Fıçıcı "Her şey para değildir, biz sosyal sorumluluğumuzun farkındayız" diye konuştu.
Açılışa, İlçe Jandarma Komutanı üsteğmen Abdülhekim Değerli, Belediye Başkanı Hasan Kahraman, Kızıksa Belediye Başkan Vekili Ahmet Dedeoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Fikret Altun, İGM Üyesi Serdar Erçel, Milli Eğitim Müdürü Temiray Çelik, öğrenci velileri katıldı.
Katkılarından dolayı Tamek, Dr.Hüseyin Ekici ve Kızıksa Belediye Başkanına plaket verildi.
Daha sonra zenginleştirilmiş kütüphanenin açılışı yapılarak, konuklar tarafından gezilip, okul müdürü Mahmut Osta`dan bilgi alındı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli