Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kız Teknik ve Meslek Lisesi Mezunlarını Uğurladı

Kız Teknik ve Meslek Lisesi Mezunlarını Uğurladı

Erdek Kız Teknik ve Meslek Lisesi 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında 21 mezununu uğurladı. Okul bahçesinde gerçekleşen mezuniyet törenine Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız,

Erdek Kız Teknik ve Meslek Lisesi 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında 21 mezununu uğurladı.
Okul bahçesinde gerçekleşen mezuniyet törenine Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Erdem Eren, okul müdürleri, daire amirleri öğrenciler ve veliler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende Okul Müdürü Zuhal Ercan mezun olan öğrencilere ve törene katılan misafirlere hitaben bir konuşma yaptı. 
Okul müdürünün konuşmasının ardından Bayrak - Flama ve İş Önlüğü devir teslim töreni yapıldı. Kız Teknik ve Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi programında okul birincisi Fatma Bora`ya ödülünü Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız verirken, yine aynı lisede Yiyecek ve İçecek Programı okul birincisi olan Elif Baykal`da ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan`dan aldı. Ödül töreninin ardından mezun olan 21 öğrenci keplerini havaya atarak mezuniyet coşkusunu doyasıya yaşadılar.
Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli