Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Kırsal mahallelerde tiyatro şöleni

Kırsal mahallelerde tiyatro şöleni

Bandırma Belediyesi, Kültür ve Sanat çalışmalarını kırsal mahallere taşıyor.

Bandırma Belediyesi, Kültür ve Sanat çalışmalarını kırsal mahallere taşıyor.
Bandırma Belediyesi organizasyonunda, 16-20 Şubat tarihleri arasında kırsal mahallelerde çocuk tiyatrosu şöleni gerçekleşiyor.
“Tiyatrosuz Çocuk Kalmasın” projesini hayata geçiren Bandırma Belediyesi, bu projeyle kırsal mahallelerde çocukları tiyatroyla buluşturuyor.
16-20 Şubat tarihleri arasında Balıkesir Sanat Merkezi tarafından sahnelenecek olan Dostluk Perisi Lili adlı çocuk oyunu Erikli, Yeni Yenice, Sahil Yenice, Doğruca, Aksakal, Edincik, Çalışkanlar ve Bezirci mahallelerinde çocuklarımızla buluşacak.
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, 16-20 Şubat tarihleri arasında yeni mahallelerimizde çocuklarımızla buluşturulacak olan tiyatro oyunuyla Bandırma Belediyesi tarafından güzel ve bir o kadar da önemli bir organizasyonu gerçekleşeceğini söyledi.
Mirza “Bu ay içerisinde birçok söyleşi ve tiyatro etkinliğine ev sahipliği yapacağız. Ancak bunun dışında 16-20 Şubat tarihleri arasında yeni mahallelerimizde “Tiyatrosuz Çocuk Kalmasın” projesiyle düzenleyeceğimiz gezici çocuk tiyatromuzun farklı ve bir o kadar da önemli bir etkinliğimiz olacağını düşünüyorum. Bu etkinliğimizde Balıkesir Sanat Merkezi tarafından Erikli, Yeni Yenice, Sahil Yenice, Doğruca, Aksakal, Edincik, Çalışkanlar ve Bezirci köylerimizde 5 gün boyunca Dostluk Perisi Lili adlı interaktif oyun çocuklarımızla buluşacak” dedi.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli