Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Kırcı, İstanbul´da bir dizi programa katıldı

Kırcı, İstanbul´da bir dizi programa katıldı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, İstanbul´da yoğun bir program gerçekleştirdi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, İstanbul´da yoğun bir program gerçekleştirdi.
İlk olarak Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı´na katılan Kırcı, ardından TBMM Milli Saraylar tarafından İstanbul´da düzenlenen Sultan V. Mehmet Reşat ve Dönemi Uluslararası Sempozyumu´na katılarak sunumlarını yapan akademisyenlere TBMM Başkanlığı adına ödüllerini takdim etti.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Başkanı İsmail Emanet´in başkanlığında yapılan ve Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, Başbakan Danışmanı Mustafa Şen´in de hazır bulunduğu toplantıda vakfın yaptığı çalışmalar masaya yatırıldı.
Kırcı´nın da yüksek istişare kurulu üyesi olarak katıldığı toplantıda TÜGVA´nın 2018 yılında Türkiye´nin gençliği için gerçekleştirmeyi planladığı projeler değerlendirildi.
Sultan V. Mehmet Reşad´ın doğumunun 173. yıldönümü dolayısıyla TBMM Milli Saraylar tarafından düzenlenen Sultan V. Mehmet Reşat ve Dönemi Uluslararası Sempozyumu İstanbul´da yapıldı.
TBMM Başkanı İsmail Kahraman, TBMM Genel Sekreteri Ali Kumbuzoğlu ve alanında uzman akademisyenlerin katıldığı program Osmanlı Devleti´nin son devrine yönelik olarak geniş bir bakış açısı sundu.
TBMM Başkanlık Divanı Üyesi sıfatıyla programa katılan AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Sultan Reşat Döneminde Milliyetçilik Sadakat ve Muhalefet Oturumu´nda birbirinden değerli sunumlar gerçekleştiren Prof. Dr. İlhami Yurdakul, Prof. Dr. Nil Sarı, Doç. Dr. Serkan Yazıcı, Doç. Dr. Abdülkerim Asılsoy ve Dr. Murat Çağlayan´a oturum sonunda TBMM Başkanlığı adına ödüllerini takdim etti. Sempozyumun değerlendirme bölümünde Prof. Dr. İlber Ortaylı, Prof. Dr. Ömer Turan, Doç. Dr. Mesut Uyar, Dr. Yasin Yıldız döneme ilişkin değerlendirmelerini katılımcılarla paylaştı. Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli