Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

KIRCI : BU SİSTEM TÜRKİYE´NİN YÜKÜNÜ KALDIRAMIYOR !

KIRCI : BU SİSTEM TÜRKİYE´NİN YÜKÜNÜ KALDIRAMIYOR !

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, ?Kimse bu ülkenin demokrasi ve medeniyet yürüyüşüne mani olamayacak? diye konuştu.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, MEMUR-SEN´in 10 Mart´ta düzenlediği ?Memur-Sen´e davet, tercihimiz Evet? isimli etkinliğe katıldı. Etkinlikte konuşma yapan Kırcı, böylesine geniş kapsamlı ve güzel bir program gerçekleştirdiği için MEMUR-SEN ailesine teşekkür etti.
Kırcı, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?İçinde barındırdığı 11 sendika ve 1 milyon üye sayısı ile MEMUR-SEN´le gurur duyuyoruz. MEMUR-SEN yalnızca memurların haklarını koruyan bir oluşum değil aynı zamanda bir gönül hareketidir. Bugün geleceğe umutla bakabiliyorsak bu MEMUR-SEN´li değerli sendikalarımız sayesindedir. Emekleriniz çoktur, Allah sizlerden razı olsun? dedi.
Sendikanın kurucusu şair ve düşünce adamı Mehmet Akif İnan´ı da unutmayan Kırcı, ?Akif İnan, 1995 yılında MEMUR-SEN´i kurarken, amacı yalnızca çalışanların, memurların hak mücadelesi değildi, bu mücadeleyi bütün İslam coğrafyasını da kapsayan bir vizyona ulaştırmaktı. Akif İnan´ın gayesi hak mücadelesiydi? dedi.
Kırcı konuşmasına ?Türkiye´nin böyle kritik dönemlerinde MEMUR´SEN kadrolarının mücadelesini gördük. Başörtüsü yasağı ile mücadele ederken MEMUR-SEN her zaman milletin tarafında yerini almıştır. İşte şimdi sandıklara sahip çıkma zamanı. Bu defa evlatlarımızın istikbali için ve güzel yurdumuzun geleceği için, güçlü bir Türkiye için, evet demek için meydanlara çıkacağız. MEMUR-SEN çatısı altındaki sendikalara ve onların yönetimlerine, memurlara, çalışanlara, ülkesine ve milletine hizmet edenlere teşekkür ederim? sözleriyle son verdi.
Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli