Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Kırcı, AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı

Kırcı, AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı

AK Parti Genel Merkezi talimatıyla il ve ilçelerde düzenlenen olağan Danışma Meclisi toplantıları sürüyor.

AK Parti Genel Merkezi talimatıyla il ve ilçelerde düzenlenen olağan Danışma Meclisi toplantıları sürüyor.

Ülke genelinde devam eden Danışma Meclisi Toplantılarından biri de AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı tarafından parti binasında gerçekleştirildi.

/resimler/2015-8/12/2003003772467.jpg

Dün akşam düzenlenen toplantıya AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı´da katılarak 7 Haziran seçimlerinin genel değerlendirmesini yaptı.

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever´in ev sahipliğinde düzenlenen Danışma Meclisi Toplantısına AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Danışma Meclisinde yer alan AK Parti Erdek İlçe Teşkilatının yönetim kurulu, kadın kolları, gençlik kolları, mahallelerin temsilcileri ile parti üyeleri katıldı.

/resimler/2015-8/12/2003572679725.jpg

Katılımın yoğun olduğu AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi Toplantısının açılış konuşmasını yapan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, 7 Haziran seçimleriyle ilgili Balıkesir ve Erdek´teki sonuçlar hakkında kısa bir değerlendirmede bulunup, toplantıya iştirak eden AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı´ya katılımlarından dolayı teşekkür etti.
İlçe Başkanı Sever´den sonra söz alan AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatlarında düzenlenen Danışma Meclisi Toplantılarının amacını parti politikalarının ele alınarak il ve ilçelerde yapılan çalışmaların son durumlarını gözden geçirmek olarak işaret etti. 

Kırcı, 7 Haziran seçimlerinin genel değerlendirmesi yaptıktan sonra, hükümetin kuruluş süreci, koalisyon görüşmeleri, ülke sorunları, ilçe ve köylerin sorunları ile yapılması gereken çalışmalar ve izlenecek politikalar hakkında Danışma Meclisi üyelerini bilgilendirdi.
Son günlerde giderek tırmanan terör konusuna da değinen Milletvekili Kırcı, 7 Haziran seçimlerinde sırf heyecan ve değişiklik olsun mantığı ile HDP´ye oy verenleri şehit cenazelerinde ağlayan yetim çocuklarının gözyaşlarının sorumlusu olarak ilan etti.
AK Partinin tekrar seçime hazır olduğunu Danışma Meclisi üyeleri ile paylaşan Milletvekili Kırcı, gücünü halktan alan AK partinin hiç bir zaman halkın karşısına çıkmaya çekinmediğini, dış başında Türkiye´yi ve Cumhurbaşkanını savaş ülkesi ve savaş canavarı şeklinde gösterilerek algı oluşturmaya çalışıldığı ileri sürdü.

AK Parti hükümetini devirme senaryosunu seçim sonrası HDP ile gerçekleştirilmek istendiğini dile getiren Kırcı, HDP Genel Başkanının dış ülkelerde Pamuk Prenses gibi barış güvercini rolünde reklamının yapıldığını anlattı.
Toplantı sona erdikten sonra AK Parti İlçe Başkanı Murat Sever´le basına kapalı olarak görüşen AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı´ya, İlçe Başkanı Sever parti teşkilatı ile ilçedeki yerel konularla ilgili olarak brifing verdi.
Haber : Tuncay Ertan



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli