Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kına eğlencesi kötü bitti

Kına eğlencesi kötü bitti

Ayvalık İlçesinde kanlı kına, 1 ölü, 1 yaralı.

Ayvalık İlçesinde kanlı kına, 1 ölü, 1 yaralı.
Kına eğlencesinde çekilen silahlardan seken kurşunlardan 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Ayvalık`ta, üç kişi arasında çıkan silahlı kavgada, seken kurşunlardan yakındaki bir kına gecesinde bulunan Ruhi Yöney (27) yaşamını yitirirken, Bilal Can Bakan (9) ağır yaralandı.
Geçtiğimiz gün saat 23.00 sıralarında İstiklal Okulu`nun 50 metre ilerisinde M.K. (27) ile aralarında husumet bulunan başlarında kask olan motosikletli Ö.D. (28) ve kardeşi Ö.D. (24) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar birbirine ateş etmeye başladı. Seken kurşunlardan kapının önünde okul bahçesindeki kına gecesini izleyen Ruhi Yöney sırtından, Bilal Can Bakan göğsünden yaralandı. 
İlk anda vurulduğunu hissetmeyip, silah sesi üzerine koşarak yakındaki bir kahvehaneye kaçmaya çalışan Yöney, 20 metre ileride yere yığıldı. Ambulansla Ayvalık Devlet Hastanesi`ne kaldırılan yaralılardan sırtından giren kurşunun kalbine saplandığı belirlenen Yöney, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Ailesinin gözü önünde vurulan ve durumu ağır olan Bilal Can Bakan ise ilk müdahalenin ardından Edremit Devlet Hastanesi`ne sevk edildi. Yöney`in cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu`na gönderildi.
Polis ekipleri yaşanan olayın ardından silahlı kavgaya karıştıkları belirlenen M.Y. ile plakasız motosikletle kaçan iki kardeş Ö.D.`yi gözaltına aldı. Polis, Ö.D.`nin ağabeyi Ö.D.`nin de yakalanması için seferber oldu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli