Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Kimya Eğitimi kongresi Ayvalık´ta yapıldı

Kimya Eğitimi kongresi Ayvalık´ta yapıldı

Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi, MEB Öğretmen Yetiştirme ve Eğitimi Genel Müdürlüğü ve Türkiye Kimya Derneği işbirliğinde düzenlenen 4. Ulusal Kimya Eğitimi Kongresi 7-10 Eylül 2015 tarihlerinde Ayvalık ilçesi Cunda Uygula Oteli´nde gerç

Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi, MEB Öğretmen Yetiştirme ve Eğitimi Genel Müdürlüğü ve Türkiye Kimya Derneği işbirliğinde düzenlenen 4. Ulusal Kimya Eğitimi Kongresi 7-10 Eylül 2015 tarihlerinde Ayvalık ilçesi Cunda Uygula Oteli´nde gerçekleştirildi.
Kongre Düzenleme Kurulu adına söz alan Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Canan Nakiboğlu, kongrenin geleneksel olarak bir üniversitenin ev sahipliğinde 2 yılda bir gerçekleştirildiği söyledi.
Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Sözbilir, Kimya Derneği adına yaptığı konuşmasında, özellikle ilk defa 2007 yılında Kimya Kongresi´ni İstanbul´da başlatan Türkiye Kimya Derneği olduğunu belirterek, sistematik olarak 2 yılda bir sürdüğüne değindi.
Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi, MEB Öğretmen Yetiştirme ve Eğitimi Genel Müdürlüğü ve Türkiye Kimya Derneği işbirliğinde düzenlenen 4. Ulusal Kimya Eğitimi Kongresi´ne üniversitemizin büyük destek verdiği nitelikli bilgi üretimi ve paylaşımı sürecinin son örneklerinden biri olduğunu dile getirdi.
Balıkesir Valisi Mustafa Yaman ise, Türkiye´deki üniversiteleri sorumlu hale getirecek olan Kimya Derneğine teşekkür etti.
Haber Merkezi



  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false