Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Kılıç, taraftara teşekkür etti

Kılıç, taraftara teşekkür etti

4 Mart tarihinde oynanan Eurocup son 16 ilk karşılaşmasında İtalya`nın güçlü ekiplerinden Virtus Roma karşısında 71-55`lik skorla alınan galibiyet sonrası Banvit BK Başkanı Özkan Kılıç taraftara teşekkür mesajı yayınladı.

4 Mart tarihinde oynanan Eurocup son 16 ilk karşılaşmasında İtalya`nın güçlü ekiplerinden Virtus Roma karşısında 71-55`lik skorla alınan  galibiyet sonrası Banvit BK Başkanı Özkan Kılıç taraftara teşekkür mesajı yayınladı.

Kılıç, teşekkür mesajında şu açıklamalara yer verdi: ``TEK YÜREK BANDIRMA TEK HEDEF AVRUPA` sloganı ile hazırlandığımız tarihimizin en önemli karşılaşmalarından biri olan Virtus Roma maçında Bandırma seyircisi takımın arkasında ne kadar büyük bir güç olduğunu ve gerektiğinde takımı nasıl ateşleyeceğini bir kez daha gösterdi. Çarşamba akşamı Kara Ali Acar Spor Salonunda tribünleri karnaval yerine çeviren taraftarımızın verdiği muhteşem destek takımımızın karşılaşmayı kazanmasında en büyük etken oldu. Maç boyunca bir dakika bile susmadan takımın arkasında olan taraftarımız son periyotda ise rakip üzerinde büyük bir baskı oluşturarak ``Altıncı Adam`` rolünü tam anlamı ile yerine getirdi. Tribünlerde yakalanan ``BİZ`` ruhunun sahaya yansıması ise alınan farklı ve önemli galibiyet oldu. Maç boyunca desteğini sürdüren ve takımla gerçek anlamda bütünleşen Bandırma seyircisi baş tacımızdır. Salonu hınca hınç dolduran 3000 taraftarımızın haricinde kapasitemizin yetersizliğinden dolayı dışarıda kalan taraftarlarımızdan özür diler ve hepsine en içten teşekkürleri borç biliriz. 11 Mart tarihinde Roma`da oynanacak rövanş karşılaşmasından turu geçecek sonuç ile dönmeyi ve hemen akabinde başlayacak çeyrek final mücadelesinde Bandırma`da aynı coşku ve heyecanın devam etmesini arzu ediyoruz. Daha nice zaferlere beraber yürümek dileklerimizle...



  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli