Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Kickbokscu Adar, Balıkesirin gururu oldu

Kickbokscu Adar, Balıkesirin gururu oldu

Adıyamanda düzenlenen, Türkiye Kickboks Şampiyonasında, yarışmalara Balıkesirden katılan 71 kilo Kickbokcumuz altın madalya kazandı.

Adıyaman`da düzenlenen, Türkiye Kickboks Şampiyonasında, yarışmalara Balıkesir`den katılan 71 kilo Kickbokc`umuz altın madalya kazandı.
Dünya ve Avrupa Şampiyonası öncesinde Adıyaman`da gerçekleştirilen Türkiye Kickboks Şampiyonası muhteşem bir katılım ile sona erdi. 900 bayan ve 1.215 erkek sporcunun katıldığı şampiyona zevkli ve çekişmeli geçti. 
Şampiyonaya olan bu ilginin kategorilerdeki ilk dört sıranın Avrupa Şampiyonasında Türkiye`yi temsil edecek olmasına bağlayan yetkililer, yarışmalardan oldukça memnun ayrıldı.
Adıyaman Üniversitesi Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakalarda kickboksçumuz Abdullah Adar, 71 kiloda tüm rakiplerini yenerek şampiyon oldu. 
Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarına devam eden antrenör Ender Yeşilyurt`un sporcusu olan Abdullah Adar kilosunda elde etmiş olduğu bu şampiyonluk sayesinde, 30 Kasım-8 Aralık tarihleri arasında Antalya`da yapılacak olan Dünya Şampiyonasında 71 kiloda ülkemizi temsil etme hakkı kazandı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli