Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Kent Konseyi Başkanı Levent Coşkun: Bandırma'yı marka kent durumuna getirmeliyiz”

Kent Konseyi Başkanı Levent Coşkun:  Bandırma

Bandırma Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Âdil Levent Coşkun, En geniş katılımı ile Bandırma'nın tüm renklerini bir araya getirdikten sonra Bandırmanın...

Bandırma Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Âdil Levent Coşkun, En geniş katılımı ile Bandırma'nın tüm renklerini bir araya getirdikten sonra Bandırma`nın hem mevcut sorunlarının çözümü, hem de gelişim dinamiklerine ilişkin çeşitli düşünce ve projeler üretmeye çalışacağız” dedi. Bandırma'nın sahip bulunduğu potansiyel nedeniyle bir sanayi, turizm, kültür ve üniversite kenti olacağına inandığını vurgulayan Coşkun, şunları söyledi:
Ancak ne yazık ki elimizde bu temel strateji çerçevesinde oluşturulmuş spesifik projelerimiz yok. Ya da tam olarak oluşturulamamış durumda. Kent Konseyi'nde bu projelerin ortak bir sinerjiyle etkin bir biçimde oluşturulması hayati önem kazanmaktadır. Buna paralel olarak Bandırma'nın sorunlarının sistematik olarak tartışılıp, çözüm yollarının ortaya konulabileceği bir platform yaratmayı, kent sorunlarının çözümünde ilçedeki tüm güçlerin katkılarını, oluşturulacak işbirliği çerçevesinde maksimum biçimde almayı, ihtiyaç olan kaynakların yönlendirilmesi için siyasi ve bürokratik karar mercileri üzerinde etkin bir kamuoyu baskısı yaratabilmeyi, bir kentlilik bilinci yaratarak, tüm güçlerin daha verimli ve fedakâr biçimde çalışmalarını sağlamayı, tüm güçler arasında birlikte çalışabilme ve ortak üretim kültürünü kentte geliştirerek önemli bir sinerji yaratmayı, Bandırma kamuoyunun kente ilişkin sorunlarının çözümüne yönelik farkındalık yaratmayı, tüm bu çalışmaların sonunda da Bandırma'yı bir marka kent durumuna getirmeyi hedefliyorum.”
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli