Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Kent Konseyi 8 Martta cezaevindeydi

Kent Konseyi 8 Martta cezaevindeydi

Balıkesir Kent Konseyi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Balıkesir L-Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumunu ziyaret etti.

Balıkesir Kent Konseyi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Balıkesir L-Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu`nu ziyaret etti.
Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından 8 Mart günü gerçekleştirilen ziyarete; Kent Konseyi Genel Sekreteri Seda Kaplan, Kent Konseyi Başkanı Yusuf Özenç`in eşi Seviye Özenç, Belediye Başkan Yardımcıları`nın eşleri Fatma Aktürk ve Zeynep Öztozlu, bazı Kadın Meclisi Yürütme Kurulu üyeleri ile Kadın Meclisi Üyeleri katıldı. 
Balıkesir Belediye Konservatuarı sanatçılarının da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Genel Sekreter Seda Kaplan, "Öncelikle bizleri burada misafir ettiğiniz için başta cezaevi müdürümüz olmak üzere sizlere teşekkür ederiz. Bugün, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla burada yanınızdayız. Sizlere Belediye Başkanımız Sayın İsmail Ok ve eşinin, ayrıca Kent Konseyi Başkanı Sayın Yusuf Özenç`in selamlarını getirdim. Bugün, dertlerinizi paylaşıp bir nebze olsun sizlere unutturabilmek için buradayız. Birlikte güzel vakit geçirebilmek için Belediye Konservatuarı`nın birbirinden değerli sanatçıları da bizlere eşlik etti ve sizler için burada bulunuyorlar. Tekrar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü`nüzü kutluyorum" dedi.
Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, kadın mahkumlara karanfil dağıttı. Kadın Meclisi üyeleri ile sohbet ederek sorunlarını ve isteklerini paylaşan kadın mahkumlar, belediye konservatuarı sanatçıları tarafından seslendirilen şarkılarla neşeli dakikalar yaşadı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli