Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

KEMHAYDOKA KARDEŞ DERNEK ZİYARETİ

KEMHAYDOKA KARDEŞ DERNEK ZİYARETİ

Balıkesirin Edremit ilçesinde bulunan Kıyı Ege Marmara Hayvanları ve Doğayı Koruma Yaşatma Derneği (KEMHAYDOK) ...

Balıkesir`in Edremit ilçesinde bulunan Kıyı Ege Marmara Hayvanları ve Doğayı Koruma Yaşatma Derneği (KEMHAYDOK) Başkanı Hamdi Kavak`ı Edremit Roman Kültürünü Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Tufan Zımba ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret edip birlikte çalışma yapmak için çalışma başlattıklarını söyledi.
Doğadaki tüm hayvanlar gibi şehirlerde ve beldelerde "Başıboş Köpekleri" korumak ve bakımlarını sağlamak için KEMHAYDOK Başkanı Hamdi Kavak`ın yaptığı çalışmaları hayranlıkla izlediklerini vurgulayan Edremit Roman Kültürünü Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Tufan Zımba, "Birlikten Kuvvet Doğar. Bu konuda bir kardeş dernek olarak Başkanı Hamdi Kavak`ın yaptığı çalışmalara tam destek veriyoruz. Birlikte çalışma başlattığımızı ve dayanışma içerisinde olacağımızı ifade ediyorum. Hedefimiz eğitimden, kültüre, insan yaşamından ekonomisi ile hayvan haklarına sahip çıkmaya kadar birlikte hareket edeceğiz. Önemli olan Edremit`e Sokak hayvanları için `Hayvan Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezinin` kazandırılması için belediyeleri ile yetkilileri göreve çağırıyoruz. Başkan Hamdi Kavak`a da başarı diliyoruz" dedi.
Edremit Roman Kültürünü Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Tufan Zımba ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu açıklayan KEMHAYDOK Başkanı Hamdi Kavak, "Her iki derneğinde birlik ve dayanışma içinde çalışmalar yapmasıyla bizlerin kardeşlik duygu ve düşüncelerinin pekişmesine vesile olacağını içtenlikle isteriz. Başkanı ve arkadaşlarını başarılı çalışmaları nedeniyle kutluyor ve başarılar diliyorum" dedi. 
Enver Dolgun


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli