Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

KECHEESE KEÇİ SÜTÜNDEN AYRAN ÜRETTİ

KECHEESE KEÇİ SÜTÜNDEN AYRAN ÜRETTİ

Anadolu'nun yüzyıllardır şifa dağıtan lezzetlerinden biri olan Keçi Sütü...

Anadolu'nun yüzyıllardır şifa dağıtan lezzetlerinden biri olan Keçi Sütü, bundan böyle ayranı ile marketlerin süt reyonlarında boy gösterecek. Keçi sütü ve keçi sütünden üretilen peynirlerinin bulunduğu ürün gamına keçi ayranını da ekleyen Kecheese, ayranın ferahlığı ve kendine has aroması ile keçi sütünün şifasını bir araya getirip tüketicinin beğenisine sundu.
HER YAŞ GRUBU İÇİN BESLEYİCİ VE SAĞLIKLI!
Kecheese keçi ayranı; Kolay sindirimi, B1, B2 vitaminleri ve yüksek fosfat oranı ve kendine has lezzeti ile dikkat çekiyor. Lor peyniri, Armola, kızartmalık peynir, klasik beyaz peynir, klasik koyun peyniri, yörük peyniri, keçi sütü gibi özel lezzetleriyle her geçen gün daha çok talep edilen Kecheese ürünlerinin en yenisi olan Kecheese keçi ayranı Türk Gıda Kodeksi ve uluslararası standartlara uygun olarak üretiliyor. Tamamen soğuk zincir korunarak elde edilip taşınan sütler katkı ve koruyucu madde içermiyor. Üretilen tüm süt ve süt ürünlerinin kimyasal ve mikrobiyolojik analizleri laboratuvarlarda yapılıyor.
KEÇİ SÜTÜNDEN GELEN ŞİFA, ‘‘KEÇİ AYRANI''
Homojenize olan keçi sütü, içerdiği A vitamini, fosfor, magnezyum ve selenyum miktarı açısından anne sütüne en yakın olan süt türü olarak biliniyor. Keçi sütündeki bakteri miktarı ve yağ oranının diğer sütlerden daha az olduğu klinik çalışmalarda kanıtlanmıştır. Yüksek protein değerine sahip olması nedeniyle keçi sütü değerli besin öğelerini içeriyor. Anne sütünden 4 kat daha fazla kalsiyum oranına sahip olan keçi sütü bu özelliği ile kemik ve diş sağlığında olumlu etkiler yaratmakta.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı